Sälematot

Helsingin Kumi Oy tarjoaa laadukkaita sälemattoja, jotka on valmistettu styreenibutadieenikumista (SBR). Sälematot ovat suunniteltu tarjoamaan luotettava ja kestävä lattiaratkaisu erilaisiin teollisuus- ja kaupallisiin ympäristöihin. Niiden ainutlaatuinen sälerakenne parantaa turvallisuutta tarjoamalla tehokkaan liukuesteen ja mahdollistamalla samalla veden ja lian valumisen pois kävelyalueilta.

Ominaisuudet:

Luistamaton pinta: Sälemattojen uritettu rakenne tarjoaa erinomaisen pidon, vähentäen liukastumisvaaraa.

Kulutuskestävyys: SBR-kumi takaa sälemattojen kestävyyden intensiivisessä käytössä, mikä pidentää niiden käyttöikää.

Helppo asentaa ja ylläpitää: Sälematot ovat helppoja asentaa, leikata ja sovittaa erilaisiin tiloihin, ja niiden puhdistaminen on vaivatonta.

Veden ja lian ohjaus: Mattojen sälerakenne mahdollistaa veden ja lian tehokkaan valumisen pois, pitäen kävelyalueet kuivina ja puhtaina.

Monikäyttöisyys: Soveltuvat käytettäviksi teollisuustiloissa, varastoissa, työpisteissä sekä julkisissa tiloissa kuten koulut, kaupat ja aulatilat.

Sälematot ovat erinomainen valinta, kun etsitään kestävää ja turvallista lattiaratkaisua, joka kestää aikaa ja käyttöä. Niiden monipuoliset ominaisuudet tekevät niistä sopivan valinnan laajaan kirjoon sovelluksia, parantaen tilojen turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua valitsemaan oikeanlaiset sälematot projektiisi. Tarjoamme kattavan valikoiman ja räätälöidyt ratkaisut, jotka vastaavat täsmällisesti teidän tarpeisiinne ja vaatimuksiinne.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n sälemattojen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme tukea sinua valitsemaan parhaan mahdollisen lattiaratkaisun. Meidän tavoitteemme on tarjota tuotteita, jotka yhdistävät käytännöllisyyden, kestävyyden ja estetiikan, vastaten korkeimpiin laatustandardeihin.

Näytetään kaikki 14 tulosta

Siirry sivun alkuun