Kumimatto Säle S4 1400MMx5,5MMx10M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1400 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 10 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1400MMx5,5MMx10M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521400
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1400 x 10000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto 1400MMx5,5MMx10M musta

Kumimatto S4 on monipuolinen ja kestävä ratkaisu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sen mitat ovat 1400mm x 55mm x 10m, ja se on saatavilla värissä musta. Tämä tuote tarjoaa erinomaisen vastuksen niin kulutukselle kuin sääolosuhteillekin, tehden siitä ihanteellisen valinnan sekä sisä- että ulkotiloihin.

Ominaisuudet

Kumimatto S4 on valmistettu korkealaatuisesta kumista, joka takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen pinta on suunniteltu kestämään voimakastakin käyttöä ilman, että se menettää muotoaan tai ominaisuuksiaan. Matta soveltuu erinomaisesti alueille, joilla on korkea kulutus tai vaaditaan erityistä kestävyyttä, kuten työpajoissa, varastoissa ja teollisuusympäristöissä.

Turvallisuus

Tämän kumimaton pinnassa on lievästi karhea rakenne, joka parantaa pitoa ja ehkäisee liukastumista. Se lisää turvallisuutta käyttökohteissa, joissa lattiat voivat olla kosteat tai liukkaat. Lisäksi matto vaimentaa tärinää ja melua, mikä tekee työympäristöstä miellyttävämmän ja vähentää rasitusta jaloille pitkäaikaisessa seisomatyössä.

Käyttökohteet

Kumimatto S4:n suuri mitoitus (1400mm x 55mm x 10m) mahdollistaa sen leikkaamisen ja muokkaamisen eri kohteiden vaatimusten mukaisesti. Se on ihanteellinen valinta mm. teollisuuslattioiden suojaukseen, työpisteiden ergonomian parantamiseen ja liukuestemattojen tarpeisiin erilaisissa ympäristöissä. Matto soveltuu käytettäväksi myös ulkotiloissa, esimerkiksi sisäänkäyntien ja kuorma-alueiden liukuesteenä.

Yhteenveto

Yhteenvetona Kumimatto S4 tarjoaa monipuolisen, kestävän ja turvallisen ratkaisun erilaisiin lattianpäällystetarpeisiin. Sen laadukas materiaali, helppohoitoisuus ja soveltuvuus laajaan käyttökohteiden kirjoon tekevät siitä erinomaisen valinnan niin teollisuuteen, kaupallisiin tiloihin kuin kodin eri alueillekin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto 1400MMx5,5MMx10M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun