Kumimatto Säle S4 1400MMx5,5MMx5M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1400 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 5 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521405 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1400MMx5,5MMx5M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521405
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1400 x 5000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 1400MMx5,5MMx5M musta

Kumimatto S4, kooltaan 1400mm x 5,5mm x 5m ja väriltään syvän musta, on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista suojaa ja mukavuutta kompaktimmissa kuntoilutiloissa. Sen koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienempiin tiloihin, jotka kaipaavat saman tason kestävyyttä ja turvallisuutta kuin suuremmatkin salit.

Ominaisuudet

Valmistettu huippulaatuisesta kumista, tämä 5,5mm paksuinen kumimatto tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja kulutuksenkestävyyden, mikä on olennaista kuntoilutilojen lattiapinnoille. Maton liukastumista estävä pinta lisää turvallisuutta harjoittelun aikana, ja sen helppo puhdistettavuus varmistaa hygieeniset olosuhteet.

Käyttökohteet

S4-kumimatto soveltuu erinomaisesti pienempiin kuntoilutiloihin, kotikuntosaleihin, ryhmäliikuntatiloihin ja painonnostoalueille. Sen kompakti koko mahdollistaa myös käytön monenlaisissa koti- ja harrastetiloissa, kuten työpajoissa tai pelihuoneissa, tarjoten kestävän ja turvallisen lattiapinnoitteen.

Asennus

Tämän kumimaton asentaminen on nopeaa ja helppoa. Se voidaan leikata tarkasti sopimaan erilaisiin tiloihin, ja sen joustavuuden ansiosta matto on helppo sijoittaa ja mukauttaa tarvittaviin muotoihin. Yksinkertainen puhdistus ja ylläpito takaavat, että matto säilyttää laadukkaan ulkonäön ja toiminnallisuuden pitkään.

Yhteenveto

Kumimatto S4 tarjoaa pienempiin kuntoilutiloihin ja monikäyttöisiin harrastetiloihin saman korkean laadun ja suojan kuin suuremmatkin kumimatot. Sen kompakti koko, erinomaiset tekniset ominaisuudet ja helppo ylläpito tekevät siitä ihanteellisen valinnan, joka parantaa turvallisuutta ja harjoittelukokemusta kestävällä ja turvallisella alustalla.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 1400MMx5,5MMx5M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun