Kumimatto Säle S4 1200MMx5,5MMx15M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1200 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 15 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521205 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1200MMx5,5MMx15M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521205
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1200 x 15000 mm
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Sälematto 1200MMx5.5MMx15M musta

Salematto on erinomainen valinta monenlaisiin tiloihin, jotka vaativat kestävää ja monipuolista lattiapäällystettä. Sen mitat ovat 1200mm x 5,5mm x 15m, ja se on saatavilla värissä musta. Tämä mattoratkaisu tarjoaa luotettavan pinnan teollisiin ympäristöihin, kaupallisiin tiloihin sekä kodin eri alueille.

Kestävyys ja materiaali

Salematto on valmistettu korkealaatuisesta kumimateriaalista, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Kumimaton rakenne on suunniteltu kestämään suurta kulutusta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan paikkoihin, joissa lattia altistuu jatkuvasti rasitukselle. Sen vedenkestävyys ja likaa hylkivä pinta varmistavat, että matta säilyy hyvännäköisenä pitkään.

Turvallisuus ja mukavuus

Salematon karhea pinta ehkäisee liukastumista, tarjoten turvallisen alustan erityisesti märissä olosuhteissa. Lisäksi maton joustavuus vaimentaa askelten ääntä ja tuo lisämukavuutta pitkäkestoisessa seiso- tai kävelytyössä. Ergonominen suunnittelu vähentää jalkojen ja selän rasitusta, parantaen näin työympäristön ergonomiaa.

Monikäyttöisyys

Salematon suuri koko (1200mm x 5,5mm x 15m) mahdollistaa sen käytön laajassa valikoimassa sovelluksia. Se on ihanteellinen ratkaisu teollisuuslattioiden suojaukseen, kaupallisten tilojen lattiapäällysteeksi, työpisteiden ergonomian parantamiseen sekä kotien sisäänkäyntien ja muiden alueiden liukuesteeksi. Maton leikkaaminen ja muokkaaminen sopivaan kokoon on myös helppoa, mikä lisää sen soveltuvuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Helppohoitoisuus

Salematto on suunniteltu olemaan helppohoitoinen, ja se voidaan puhdistaa tavallisilla puhdistusaineilla ja vedellä. Sen likaa hylkivä pinta helpottaa ylläpitoa, ja maton pitkäikäisyys vähentää tarvetta jatkuvasti uusille lattiapäällysteille, mikä tekee siitä sekä taloudellisen että ekologisen valinnan.

Yhteenveto

Salematto tarjoaa kestävän, turvallisen ja monipuolisen ratkaisun erilaisiin lattiapäällystetarpeisiin. Sen laadukas materiaali, ergonominen suunnittelu ja helppohoitoisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin teollisuuteen, kaupallisiin tiloihin kuin kotikäyttöönkin. Lisäksi maton monikäyttöisyys ja kyky sopeutua erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin varmistavat, että se on kustannustehokas ja pitkäikäinen valinta lattiapäällysteeksi.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sälematto 1200MMx5.5MMx15M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun