Kumimatto Säle S4 1200MMx5,5MMx10M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1200 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 10 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521200 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1200MMx5,5MMx10M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521200
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1200 x 10000 mm
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Sälekumimatto 1200MMx5.5MMx10M musta

Salekumimatto tarjoaa kestävän ja monipuolisen ratkaisun erilaisiin lattiapäällystetarpeisiin. Mitta 1200mm x 5,5mm x 10m ja väriltään musta, tämä kumimatto on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita, tarjoten samalla turvallisuutta ja mukavuutta käyttöympäristöönsä.

Ominaisuudet

Valmistettu korkealaatuisesta kumista, Salekumimatto on suunniteltu kestämään suurta kulutusta, vettä ja likaa. Sen kestävyys tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuushalleihin, työpajoihin, varastoihin ja muihin paikkoihin, joissa lattia altistuu kovalle rasitukselle. Kumimatto kestää myös erinomaisesti ulkoilman olosuhteita, mikä tekee siitä sopivan ulkokäyttöön.

Turvallisuus ja mukavuus

Salekumimaton karhea pinta parantaa pitoa ja vähentää liukastumisen riskiä, mikä on erityisen tärkeää märissä ja liukkaissa tiloissa. Matto on myös ergonomisesti suunniteltu vähentämään jalkojen ja selän rasitusta pitkäaikaisessa seisomatyössä, parantaen työympäristön turvallisuutta ja mukavuutta.

Käyttökohteet

Tämän kumimaton monikäyttöisyys tekee siitä sopivan valinnan laajaan valikoimaan käyttötarkoituksia. Se soveltuu erinomaisesti niin sisä- kuin ulkotiloihin, kuten teollisuuslattioiden suojaukseen, työpisteiden ergonomian parantamiseen, liukuestemattojen tarpeisiin sekä sisäänkäyntien ja kuorma-alueiden liukuesteeksi.

Yhteenveto

Salekumimatto tarjoaa luotettavan, turvallisen ja monikäyttöisen lattiapäällysteratkaisun, joka sopii erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin. Sen kestävyys, helppohoitoisuus ja ergonominen suunnittelu tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sälekumimatto 1200MMx5.5MMx10M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun