Hevostallit

Hevosystävälliset kumimatot – laatu, kestävyys ja turvallisuus edellä

Astetta parempaa pitoa!

Laadukkaat kumimatot hevostallikäyttöön, haluamiisi mittoihin leikattuna

Hevostallit

Tallimatto SBR musta

SBR kumimatto musta

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

Ota yhteyttä!

Hevostallit

Hevostallien ylläpito ja hevosten hyvinvointi vaativat laadukkaita tarvikkeita, jotka kestävät käyttöä ja tarjoavat parhaat mahdolliset olosuhteet sekä hevosille että niiden hoitajille. Helsingin Kumi on alansa asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita hevostalleihin, aina lattiamateriaaleista ja seinäsuojista erilaisiin kumimattoihin ja turvatuotteisiin.

Laatu ja kestävyys

Hevostallitarvikkeiden valmistuksessa Helsingin Kumi panostaa erityisesti laatuun ja kestävyyteen. Yhtiön tarjoamat kumimatot ovat valmistettu kestämään kovaa käyttöä, ja ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tallin käytäville, pesupaikoille sekä karsinoiden lattioille. Kumimatot eivät ainoastaan tarjoa pitkäikäistä käyttöä, vaan ne myös parantavat hevosten pitoa ja vähentävät liukastumisen riskiä, mikä on elintärkeää hevosten turvallisuuden kannalta.

Hevosten hyvinvointi edellä

Helsingin Kumin tuotteet on suunniteltu hevosten hyvinvointi mielessä. Esimerkiksi karsinamatoissa on huomioitu erityisesti mukavuus ja iskunvaimennus, jotka ovat tärkeitä hevosen nivelten ja jalkojen terveydelle. Lisäksi materiaalit on valittu siten, että ne ovat helppoja puhdistaa ja ylläpitää, mikä auttaa pitämään talliympäristön puhtaana ja terveellisenä.

Asiakaspalvelu ja asiantuntemus

Helsingin Kumin asiantuntemus on erinomainen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa neuvontaa ja tukea oikeiden tuotteiden valintaan liittyen. Olipa kyseessä sitten uuden tallin varustelu tai vanhan päivittäminen, Helsingin Kumin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa löytämään parhaat ratkaisut kuhunkin tarpeeseen.

Monipuolinen tuotevalikoima

Helsingin Kumin valikoimaan kuuluu kaikki tarvittava hevostallien varusteluun. Tuotevalikoima kattaa muun muassa:

  • Kumimatot ja -laatat: Erinomainen valinta tallin lattioille, käytäville ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja turvallisuutta.
  • Seinäsuojat: Suojaavat tallin seiniä ja estävät vahingot, jotka voivat syntyä esimerkiksi hevosten potkiessa.
  • Pesupaikkojen matot: Suunniteltu veden ja kosteuden kestäviksi, nämä matot tarjoavat turvallisen ja liukastumista estävän pinnan pesupaikoille.
  • Erikoistuotteet, kuten esteputket ja kurasuojat: Tarjoavat lisäsuojaa ja mukavuutta hevosten ja tallinpitäjien arkeen.

Johtopäätös

Hevostallien ylläpitäminen vaatii paljon muutakin kuin vain päivittäisen hoidon. Oikeanlaisilla tarvikkeilla voidaan merkittävästi parantaa sekä hevosten hyvinvointia että työskentelyn mukavuutta ja turvallisuutta. Helsingin Kumi on luotettava kumppani, joka ymmärtää näiden tarvikkeiden tärkeyden ja tarjoaa vain parasta laatua hevostallien tarpeisiin. Tutustu Helsingin Kumin laajaan valikoimaan ja kohenna tallisi toimivuutta ja turvallisuutta.

Siirry sivun alkuun