SBR Kumilevyt

Helsingin Kumi Oy tarjoaa laadukkaita styreenibutadieenikumilevyjä (SBR), jotka ovat erinomainen valinta monenlaisiin teollisiin sovelluksiin. SBR, tunnetaan myös nimellä styreenibutadieenikumi, on yksi yleisimmistä synteettisistä kumeista ja se tarjoaa hyvän tasapainon suorituskyvyn, kestävyyden ja kustannustehokkuuden välillä. Styreenikumilevyt ovat ihanteellisia käytettäväksi erilaisissa tiivistys-, vaimennus- ja suojaussovelluksissa, joissa tarvitaan hyvää kulutuskestävyyttä ja mekaanista lujuutta.

Ominaisuudet:

Hyvä kulutuskestävyys: SBR-levyt tarjoavat erinomaista kestävyyttä hankausta ja kulutusta vastaan, mikä pidentää niiden käyttöikää vaativissa olosuhteissa.

Mekaaninen lujuus: Styreenikumilevyillä on hyvä mekaaninen lujuus, joka tekee niistä luotettavan valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Kohtuullinen kemiallinen resistanssi:
Vaikka SBR ei tarjoa samaa kemiallista resistanssia kuin jotkut erikoiskumit, se kestää monia yleisiä kemikaaleja, jotka ovat tyypillisiä teollisissa sovelluksissa.

Lämpötilan sietokyky: Styreenikumilevyt toimivat tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella, säilyttäen ominaisuutensa ja joustavuutensa.

Edullisuus: SBR tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja kestävyyden kustannustehokkaalla hinnalla, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan moniin sovelluksiin.

Styreenikumilevyt ovat monipuolinen materiaalivalinta, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lattiamattoihin, teollisiin tiivisteisiin, iskunvaimentimiin ja muihin sovelluksiin, joissa vaaditaan kestävyyttä ja luotettavuutta. Ne tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun, joka ei tingi suorituskyvystä tai laadusta.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua valitsemaan sopivan SBR-kumilevyn projektiisi. Meidän kattava valikoimamme ja räätälöidyt ratkaisumme varmistavat, että löydät juuri oikean materiaalin teollisuuden tarpeisiisi.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n styreenikumilevyjen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun teollisuuden haasteisiisi.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Siirry sivun alkuun