LEIKKAAMO

LEIKKAAMO

Helsingin Kumi Oy:n leikkaamo tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja, jotka ulottuvat standardikokoisten kumilevyjen tarkasta leikkaamisesta monimutkaisten muotojen ja mittojen mukaisiin tuotteisiin. Käytössämme on nykyaikainen leikkausteknologia, joka mahdollistaa sekä suurten että pienten erien valmistamisen tehokkaasti ja tarkasti. 

Asiakkaidemme hyödyt

Miksi valita meidät?

Ymmärrämme, että jokainen teollisuudenala ja asiakas tarvitsee yksilöllisiä ratkaisuja. Siksi Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiita keskustelemaan tarpeistasi ja suunnittelemaan parhaiten sopivan ratkaisun. Meiltä saat räätälöidyt kumituotteet, jotka on suunniteltu kestämään ja täyttämään teollisuuden korkeat vaatimukset.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset korkealaatuisia ja räätälöityjä kumituotteita nopeammallakin aikataululla, on Helsingin Kumi Oy on valmis vastaamaan tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä jo tänään – tiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja katsomaan, miten voimme auttaa projektisi onnistumisessa.

Helsingin Kumi, tilaus-toimitusprosessi

Vuosikymmenten kokemuksemme ja syvällinen asiantuntemuksemme mahdollistavat räätälöityjen kumituotteiden suunnittelun ja toimittamisen, jotka täyttävät eri toimialojen erityisvaatimukset. Tarjoamme palveluitamme laajalle asiakaskunnalle kuten:

Leikkaamo, rakennusteollisuus

Rakennusteollisuus

Kumituotteemme tukevat rakennusteollisuuden tarpeita tarjoamalla kestäviä ja luotettavia ratkaisuja erilaisiin sovelluksiin, kuten tiivistyksiin ja vaimennukseen.

Leikkaamo, laivateollisuus

Laivateollisuus

Merellisissä olosuhteissa kumituotteidemme on kestettävä äärimmäisiä sääolosuhteita ja suolavettä. Valmistamme erityisesti laivateollisuuden vaatimusten mukaisia tuotteita.

Leikkaamo, ajoneuvoteollisuus

Ajoneuvoteollisuus

Ajoneuvojen valmistajat luottavat tuotteisiimme niiden korkean laadun ja suorituskyvyn ansiosta, olipa kyse sitten tiivisteistä, vaimentimista tai erilaisista suojakomponenteista.

Leikkaamo, elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Tarjoamme elintarviketeollisuudelle FDA-hyväksyttyjä kumituotteita, jotka täyttävät tiukat hygieniavaatimukset ja kestävät erilaisia puhdistusaineita ja -menetelmiä.

Leikkaamo, konepajateollisuus

Konepajateollisuus

Konepajateollisuuden monimutkaisiin ja tarkkuutta vaativiin tarpeisiin vastaamme räätälöidyillä kumikomponenteilla, jotka parantavat koneiden suorituskykyä ja kestävyyttä.

Leikkaamo, prosessiteollisuus

Prosessi- ja laiteteollisuus

Kestävät ja korkean suorituskyvyn kumituotteemme ovat avainasemassa prosessi- ja laiteteollisuuden laitteiden tiivistyksessä ja tärinänvaimennuksessa.

Siirry sivun alkuun