Kloropreenikumilevyt

Helsingin Kumi tarjoaa korkealaatuisia kloropreenikumilevyjä, jotka on valmistettu klooriprenekumin (CR), tunnettu myös nimellä neopreeni, ja styreenibutadieenikumin (SBR) sekoituksesta. Tämä materiaaliyhdistelmä tarjoaa erinomaisen tasapainon kestävyyden, joustavuuden ja taloudellisuuden välillä. CR/SBR-kumilevyt ovat erinomainen valinta monenlaisiin sovelluksiin, joissa tarvitaan hyvää mekaanista kestävyyttä sekä kemiallista ja säänkestävyyttä.

Helsingin Kumin valikoimassa on kolmea erilaista kumilaatua:

  • 25035 – Kovuus 50°±5° Shore A
  • 26034 – Kovuus 65°±5° Shore A
  • 27050 – Kovuus 70°±5° Shore A

Ominaisuudet:

Hyvä mekaaninen kestävyys:
CR/SBR-kumilevyjen yhdistelmä tarjoaa hyvän vastustuskyvyn repeämille ja kulutukselle, mikä pidentää tuotteiden käyttöikää.

Sään- ja kemikaalienkestävyys: Kloropreenikumin osuus materiaalissa parantaa sen kestävyyttä UV-säteilylle, otsonille ja monille kemikaaleille, mikä tekee levyistä soveltuvia vaativiin ympäristöihin.

Joustavuus ja vaimennusominaisuudet: CR/SBR-sekoitus säilyttää hyvän joustavuuden ja tarjoaa tehokkaan vaimennuksen iskuja ja tärinää vastaan.

Lämpötilan kestävyys: Kumilevyt kestävät hyvin sekä matalia että korkeita lämpötiloja, säilyttäen ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella.

Taloudellisuus: SBR:n lisääminen seokseen tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun, säilyttäen samalla materiaalin tärkeimmät tekniset ominaisuudet.

CR/SBR-kumilevyt soveltuvat käytettäväksi erilaisissa tiivistys-, vaimennus- ja suojaussovelluksissa, mukaan lukien teollisuuslattiat, tiivisteet, vaimentimet ja monenlaiset suojapeitteet. Niiden monipuolisuus ja kestävyys tekevät niistä sopivan valinnan laajaan kirjoon teollisuuden tarpeita.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua valitsemaan oikean CR/SBR-kumilevyn projektiisi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka varmistavat, että saat parhaan mahdollisen tuotteen tarpeisiisi.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n CR/SBR-kumilevyjen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme tukea sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Meidän tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia, kestäviä ja monipuolisia kumituoteratkaisuja, jotka vastaavat korkeimpiin teollisuusstandardeihin.

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Siirry sivun alkuun