Hypalonkumilevyt

Helsingin Kumi Oy:n Hypalonkumilevyt, tunnettu myös nimellä CSM (kloorisulfonoitu polyeteeni), tarjoavat erinomaista kestävyyttä ja suorituskykyä monenlaisissa sovelluksissa. Hypalon on arvostettu materiaali sen erinomaisen kemiallisen, sään- ja UV-säteilyn kestävyyden vuoksi. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin ympäristöihin ja sovelluksiin, joissa materiaalin pitkäikäisyys ja luotettavuus ovat kriittisiä.

Ominaisuudet:

Kemikaalienkestävyys: Hypalonkumilevyt tarjoavat erinomaisen vastustuskyvyn monille kemikaaleille, öljyille ja liuottimille, mikä mahdollistaa niiden käytön laajasti eri teollisuudenaloilla.

Sään- ja UV-säteilyn kestävyys: CSM materiaalina on erittäin kestävä UV-säteilylle ja sääolosuhteille, mikä takaa pitkän käyttöiän myös ulkokäytössä.

Lämpötilakestävyys: Hypalonkumilevyt säilyttävät ominaisuutensa hyvin sekä matalissa että korkeissa lämpötiloissa, tarjoten joustavuuden monenlaisiin sovelluksiin.

Palonkestävyys: CSM-kumilevyt ovat luonnostaan palonkestäviä, mikä tekee niistä turvallisen valinnan paloriskialttiisiin kohteisiin.

Kestävyys hajoamiselle: Erinomainen resistanssi otsonille, hapettumiselle ja hajoamiselle pidentää materiaalin käyttöikää.
Hypalonkumilevyt ovat ihanteellisia valintoja käytettäväksi esimerkiksi teollisuuden tiivisteissä, korroosiosuojauksessa, sekä erilaisissa rakenteellisissa sovelluksissa, joissa materiaalin kestävyys äärimmäisiä olosuhteita vastaan on ensiarvoisen tärkeää.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijatiimi auttaa mielellään valitsemaan sopivan Hypalonkumilevyn projektiisi ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeet. Meidän laadukas CSM-kumilevyvalikoimamme tarjoaa kestävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä, joka vastaa teollisuuden haastavimpia vaatimuksia.

Kun etsit materiaalia, joka kestää vaativissakin olosuhteissa, tutustu Helsingin Kumi Oy:n Hypalonkumilevyvalikoimaan. Ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme auttaa sinua löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Näytetään ainoa tulos

Siirry sivun alkuun