Nitriilikumilevyt

Helsingin Kumi Oy:n valikoimasta löytyvät nitriilikumilevyt (NBR) ovat suunniteltu vastaamaan erityisesti öljyn- ja polttoaineenkestävyyden tarpeisiin. NBR, eli nitriliputyleenikumi, on synteettinen kumimateriaali, joka tarjoaa erinomaisen kemiallisen resistanssin öljyjä, rasvoja sekä muita hiilivetyjä vastaan. Sen korkea kulutuskestävyys ja hyvä mekaaninen lujuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin teollisuuden sovelluksiin.

Ominaisuudet:

Öljyn- ja polttoaineenkestävyys: Nitriilikumilevyt ovat erittäin resistansseja öljyille ja polttoaineille, mikä tekee niistä sopivan valinnan öljyalttiisiin ympäristöihin.

Hyvä kemiallinen resistanssi: NBR-levyt kestävät monia kemikaaleja, mukaan lukien useita happoja ja emäksiä, tarjoten laajaa soveltuvuutta eri teollisuudenaloille.

Erinomainen kulutuskestävyys: Nitriilikumi kestää hyvin hankausta ja mekaanista kulutusta, mikä pidentää tuotteiden käyttöikää.

Lämpötilan sietokyky: NBR-levyt toimivat tehokkaasti sekä matalissa että korkeissa lämpötiloissa, säilyttäen elastisuutensa ja mekaaniset ominaisuutensa.

Hyvä mekaaninen lujuus: Nitriilikumilevyjen vahvuus ja kestävyys tekevät niistä luotettavan valinnan vaativiin käyttökohteisiin.

Nitriilikumilevyt ovat optimaalinen valinta, kun tarvitaan kestävää materiaalia, joka pystyy vastaamaan öljyisen ja kemiallisen ympäristön haasteisiin. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi öljysäiliöiden tiivisteisiin, kemikaalien käsittelylaitteiden osiin sekä muihin sovelluksiin, joissa materiaalin öljynkestävyys on kriittistä.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijatiimi on valmis auttamaan sinua valitsemaan sopivimman nitriilikumilevyn tarpeisiisi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät vaativimmatkin vaatimukset, varmistaen projektisi menestyksen.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n nitriilikumilevyvalikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme tukea sinua valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun teollisuuden haasteisiisi.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Siirry sivun alkuun