Telakat

TELAKAT & ALIHANKKIJAT

telakat,Helsingin kumi

Laaja valikoima kumituotteita telakoiden ja niiden alihankkijoiden tarpeisiin.

Lattian suojaus, seinien suojaus, ramppien suojaus, kumitassut, sekä kaikki muut kohteet, missä on elastomeerille tarvetta.

Kaikki samasta paikasta ja nopealla toimitusajalla

Kumimatto

Kulutuskumilevy

Kapearihlainen matto

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

Kumituotteet telakoille

Telakoilla ja niiden alihankkijoilla on erityistarpeita, jotka liittyvät laivojen rakentamiseen ja kunnossapitoon. Näissä vaativissa ympäristöissä tarvitaan kestäviä ja luotettavia materiaaleja, jotka pystyvät suojaamaan erilaisia pintoja ja kestämään kovaa kulutusta. Helsingin Kumi Oy tarjoaa laajan valikoiman kumituotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan telakoiden ja niiden alihankkijoiden vaatimuksia.

Monipuoliset kumituotteet

Helsingin Kumi Oy valikoima kattaa monenlaisia kumituotteita, kuten kulutuskumilevyjä, kapearihlamattoja ja erilaisia kumitassuja. Näitä tuotteita voidaan käyttää lattioiden, seinien ja ramppien suojaamiseen, sekä monissa muissa kohteissa, joissa tarvitaan elastomeerista materiaalia. Korkealaatuiset kumituotteet parantavat telakoiden turvallisuutta ja toimivuutta, tarjoten samalla erinomaisen suojan laitteille ja rakenteille.

Kulutuskumilevyt

Kulutuskumilevyt ovat erityisen tärkeitä telakoilla, missä lattiat ja muut pinnat altistuvat jatkuvalle rasitukselle ja kulutukselle. Helsingin Kumi Oykulutuskumilevyt on valmistettu NR/SBR-kumiseoksesta, joka on tunnettu kestävyydestään ja säänkestävyydestään. Levyt ovat saatavilla eri paksuuksina, 2 mm aina 50 mm, mikä mahdollistaa niiden käytön monenlaisissa kohteissa. Erinomaisen kulutuksenkeston ansiosta nämä levyt soveltuvat erinomaisesti raskaan liikenteen ja mekaanisen rasituksen alueille.

Kapearihlamatot

Kapearihlamatot ovat toinen suosittu vaihtoehto telakoilla. Ne tarjoavat hyvän kemikaalinkeston ja kulutuksenkeston, mikä tekee niistä sopivia monenlaisiin käyttötarkoituksiin. SBR/NR-kumiseoksesta valmistetut matot ovat saatavilla eri leveys- ja paksuuskokoisina, mikä mahdollistaa niiden räätälöinnin juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Matot voidaan toimittaa rullina, mikä helpottaa niiden varastointia ja asennusta.

Asiantunteva palvelu ja räätälöinti

Helsingin Kumi Oy tunnetaan asiantuntevasta palvelustaan ja kyvystään tarjota räätälöityjä ratkaisuja asiakkailleen. Yrityksen asiantuntijat auttavat valitsemaan oikeat tuotteet ja tarjoavat neuvontaa niiden käytössä ja asennuksessa. Tämä varmistaa, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen hyödyn kumituotteista ja niiden pitkäikäisyydestä.

Johtopäätös

Telakoiden ja niiden alihankkijoiden tarpeet vaativat korkealaatuisia, kestäviä ja monipuolisia materiaaleja. Helsingin Kumi Oy tarjoaa laajan valikoiman kumituotteita, jotka parantavat telakoiden turvallisuutta, suojaavat pintoja ja kestävät kovaa kulutusta. Ympäristöystävälliset ratkaisut ja asiantunteva palvelu tekevät Helsingin Kumi Oy luotettavan kumituotteiden toimittajan telakoille.

Siirry sivun alkuun