momentumgroup

Helsingin Kumi Oy on ollut osa pörssilistattua Momentum Groupia vuodesta 2023 lähtien

Momentum Groupin juuret ovat Bergman & Bevingin yli 100 vuoden menestyksekkäässä yrityskulttuurissa. Momentum Group johtaa, kehittää ja ostaa menestyviä kestäviä yrityksiä Pohjoismaissa aktiivisella omistajuudella ja hajautetusti vastuulla tuloksista ja liiketoiminnasta. Konserni koostuu useista yrityksistä, jotka yhdessä muodostavat yhden Pohjoismaiden johtavista teollisten komponenttien, teollisuuden palveluiden ja muiden teollisuuteen liittyvien palveluiden toimittajista.

Etsimme yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään kanssamme

Etsimme jatkuvasti yrittäjiä, johtajia ja omistajia yrityksiin, joilla on esimerkiksi vahvat premium-brändit ja/tai markkinakanavat, jotka voivat vahvistaa nykyistä toimintaamme tai tuoda uusia tuote- tai markkinasegmenttejä, joilla on mahdollisuus saavuttaa johtava asema. Momentum Group on pitkäaikainen omistaja, jolla on voimaa ja kokemusta kehittää ostettuja yrityksiä edelleen kestävän kannattavuuden ja kasvun saavuttamiseksi.

momentumgroup

Uudet yritykset voivat auttaa meitä saavuttamaan läsnäolon uusilla osamarkkinoilla, täydentää nykyistä toimittajakantaamme ja – mikä ehkä tärkeintä – tarjota meille osaavia työntekijöitä, joilla on vahva yrittäjyyden tunne.

Momentum Group on pitkäaikainen omistaja, jolla on voimaa ja kokemusta kehittää ostettuja yrityksiä edelleen kestävän kannattavuuden ja kasvun saavuttamiseksi.

Siirry sivun alkuun