Vitonkumilevyt

Helsingin Kumi Oy tarjoaa laadukkaita Viton (FPM) kumilevyjä, jotka tunnetaan erinomaisesta kemiallisesta kestävyydestään ja lämpötilan sietokyvystään. Viton, eli fluorielastomeeri, on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja, kemikaaleja ja otsonia. Tämä tekee Viton kumilevyistä ihanteellisen valinnan sovelluksiin, joissa vaaditaan materiaalia, joka säilyttää ominaisuutensa vaativissakin ympäristöissä.

Ominaisuudet:

Erinomainen kemiallinen kestävyys: Viton kumilevyt ovat vastustuskykyisiä monille kemikaaleille, mukaan lukien öljyt, polttoaineet ja hapot, tarjoten luotettavaa suojaa kemiallisissa prosesseissa.

Korkea lämpötilan kestävyys: FPM-levyt toimivat erinomaisesti korkeissa lämpötiloissa, säilyttäen mekaaniset ominaisuutensa ja joustavuutensa.

Hyvä vanhenemiskestävyys: Viton on erittäin kestävä otsonille, UV-säteilylle ja muille ympäristötekijöille, mikä takaa pitkän käyttöiän.

Iskun- ja värinänvaimennus: Vaikka FPM on ensisijaisesti valittu kemiallisen resistanssin vuoksi, se tarjoaa myös hyvän iskun- ja värinänvaimennuksen tietyissä sovelluksissa.

Öljyn- ja polttoaineenkestävyys: Erinomainen vastustuskyky öljyille ja polttoaineille tekee Viton kumilevyistä sopivan valinnan öljyteollisuuden ja automaatioalan sovelluksiin.

Viton kumilevyt ovat täydellinen valinta, kun tarvitaan materiaalia, joka tarjoaa korkeimman suorituskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa. Niiden ylivertainen kestävyys tekee niistä ihanteellisen ratkaisun kemikaalien käsittelyyn, lämpötilaa vaativiin tiivisteisiin ja moniin muihin teollisuuden sovelluksiin, joissa materiaalin luotettavuus on kriittistä.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua valitsemaan oikean Viton kumilevyn tarpeisiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia ratkaisuja, jotka täyttävät vaativimmatkin teollisuuden standardit ja vaatimukset.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n Viton kumilevyjen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, miten voimme tukea sinua löytämään parhaan ratkaisun projektiisi. Luota meihin, kun tarvitset materiaaleja, jotka kestävät vaativimmatkin teollisuuden haasteet.

Näytetään ainoa tulos

Siirry sivun alkuun