Sienikuminauhat

Helsingin Kumi Oy tarjoaa laajan valikoiman sienikuminauhoja, jotka on valmistettu klooriprenekumista (CR), tunnetaan myös nimellä neopreeni. Sienikuminauhat ovat erityisen arvostettuja niiden ainutlaatuisen ilmarakenteensa, joustavuutensa ja monipuolisten käyttöominaisuuksiensa ansiosta. Ne tarjoavat erinomaisen tiivistyksen ja iskunvaimennuksen monenlaisissa sovelluksissa, kuten tiivisteissä, vaimentimissa ja eristeissä, joissa vaaditaan sekä vedenkestävyyttä että hyvää säänkestävyyttä.

Ominaisuudet:

Erinomainen säänkestävyys: CR-sienikuminauhat kestävät hyvin UV-säteilyä, otsonia ja muita sääolosuhteita, tarjoten pitkäikäisen suojan.

Hyvä kemiallinen kestävyys: Neopreeni tarjoaa suojaa monia öljyjä, rasvoja ja kemikaaleja vastaan, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri käyttökohteisiin.

Vedenkestävyys: Sienikuminauhojen tiheä solurakenne estää veden läpäisyn, mikä tekee niistä ihanteellisia kosteudenkestäviin tiivistyssovelluksiin.

Joustavuus ja puristettavuus: Sienikuminauhat ovat erittäin joustavia ja puristettavia, tarjoten tiiviin ja mukautuvan istuvuuden erilaisiin asennuskohteisiin.

Iskun- ja värinänvaimennus: Ilmarakenteensa ansiosta sienikuminauhat tarjoavat tehokasta iskun- ja värinänvaimennusta, suojaten laitteita ja komponentteja mekaaniselta rasitukselta.

Sienikuminauhat ovat ihanteellinen valinta, kun tarvitaan kestävää ja luotettavaa materiaalia, joka tarjoaa sekä tiivistys- että vaimennusominaisuuksia. Ne soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi teollisuudessa, elektroniikassa, ajoneuvoteollisuudessa ja rakennusalalla.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua löytämään sopivat sienikuminauhat projektiisi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat täsmällisesti tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n CR-sienikuminauhojen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme tukea sinua valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun. Me olemme täällä tarjotaksemme sinulle korkealaatuisia, kestäviä ja monipuolisia kumituoteratkaisuja.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Siirry sivun alkuun