Varustamot

Kumituotteet varustamoille

varustamot,Helsingin kumi

Varustamoille tarkoitetut kumituotteemme soveltuvat erilaisten alustojen suojaksi, esimerkiksi ramppeihin ja muihin lattiapintoihin.

Valikoimastamme löydät kumimatot kaikenlaisille kuntosaleille, painonnostopaikoille ja ryhmäliikuntatiloille.

SBR kumimatto musta

Kumilevy

Kulutuskumilevy

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

Kumituotteet varustamoille

Varustamot, jotka käsittelevät suuria määriä lastia ja kuljettavat erilaisia tuotteita ympäri maailmaa, tarvitsevat kestäviä ja luotettavia ratkaisuja alusten suojaamiseen. Helsingin Kumi Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman kumituotteita, jotka on suunniteltu erityisesti varustamoiden tarpeisiin. Näihin tuotteisiin kuuluvat erilaiset kumimatot ja -levyt, jotka suojaavat alusten lattioita ja ramppeja sekä parantavat turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Kumituotteiden kestävyys ja monipuolisuus

Varustamoille tarkoitetut kumituotteet, kuten SBR-kumimatot ja -levyt, ovat tunnettuja kestävyydestään ja monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan. Näitä tuotteita käytetään laajalti alusten lattioiden ja ramppejen suojana, sillä ne kestävät hyvin kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita. SBR/NR-kumilevyt, joiden käyttölämpötila-alue on -30 °C +70 °C, tarjoavat hyvän suojan ja kestävyyden erilaisissa ympäristöissä. Ne ovat erinomainen valinta alustoille, jotka altistuvat jatkuvalle kulutukselle ja mekaaniselle rasitukselle.

Turvallisuus ja melunvaimennus

Kumimatot ja -levyt parantavat merkittävästi turvallisuutta varustamoissa. Ne vähentävät liukastumisriskiä ja tarjoavat pehmeän alustan, joka suojaa henkilöstöä ja lastia vahingoilta. Lisäksi kumituotteet vaimentavat melua tehokkaasti, mikä parantaa työympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Tämä on erityisen tärkeää varustamoissa, joissa melutaso voi olla korkea raskaan lastinkäsittelyn ja koneiden käytön vuoksi.

Helppo asennus ja ylläpito

Helsingin Kumi Oy tarjoamat kumimatot ja -levyt ovat helppoja asentaa ja ylläpitää. Niiden joustavuus ja muokattavuus mahdollistavat nopean ja vaivattoman asennuksen erilaisille pinnoille. Tämä säästää aikaa ja vähentää asennuskustannuksia. Kumituotteet ovat myös helppoja puhdistaa, mikä tekee niiden ylläpidosta yksinkertaista ja tehokasta. Tämä on tärkeää varustamoille, joissa puhtaus ja siisteys ovat keskeisiä tekijöitä.

Asiantunteva palvelu

Helsingin Kumi Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja tukea varustamoille. Yrityksen asiantuntijat auttavat valitsemaan oikeat tuotteet, jotka vastaavat parhaiten asiakkaiden tarpeisiin. He tarjoavat myös neuvontaa asennuksessa ja ylläpidossa, mikä varmistaa, että tuotteet toimivat optimaalisesti ja kestävät käytössä pitkään.

Johtopäätös

Kumituotteet ovat olennainen osa varustamoiden toimintaa, ja niiden valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja kestävyyteen. Helsingin Kumi Oy tarjoaa laajan valikoiman kestäviä, monipuolisia ja ympäristöystävällisiä kumituotteita, jotka parantavat varustamoiden turvallisuutta ja tehokkuutta. Näiden tuotteiden avulla varustamot voivat tarjota turvallisemman ja mukavamman työympäristön henkilöstölleen sekä suojata aluksensa ja lastinsa tehokkaasti.

Siirry sivun alkuun