Sienikumilevyt

Helsingin Kumi Oy tarjoaa monipuolisia sienikumilevyjä (CR), jotka on valmistettu kloropreenikumista, tunnettu myös yleisnimellä neopreeni. Sienikumilevyjen ainutlaatuinen rakenne yhdistää kloropreenikumin erinomaiset fyysiset ja kemialliset ominaisuudet ilmalla täytetyn solurakenteen kanssa, tarjoten kevyen, joustavan ja tiivistävän materiaalin erilaisiin sovelluksiin. Sienikumilevyt ovat erityisen sopivia tiivisteiksi, vaimentimiksi ja eristeiksi, joissa hyödynnetään niiden hyvää puristettavuutta ja palautuvuutta.

Ominaisuudet:

Erinomainen säänkestävyys: Sienikumilevyt kestävät hyvin UV-säteilyä, otsonia sekä muita sääolosuhteita, mikä tekee niistä ihanteellisia ulkokäyttöön.

Hyvä kemiallinen resistanssi: CR-kumilevyt tarjoavat suojaa monia öljyjä, rasvoja ja kemikaaleja vastaan, säilyttäen suorituskykynsä vaativissakin ympäristöissä.
Lämpötilan sietokyky: Neopreenisienikumilevyt toimivat tehokkaasti sekä matalissa että korkeissa lämpötiloissa, tarjoten joustavuutta sovelluksen mukaan.

Vedenkestävyys: Materiaali hylkii vettä ja on tiivistävä, mikä tekee siitä sopivan valinnan kosteudenkestäviin sovelluksiin.

Iskunvaimennus ja akustiset ominaisuudet: Sienikumilevyjen solurakenne tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta ja ääneneristystä, parantaen käyttökohteensa mukavuutta ja turvallisuutta.

Sienikumilevyt ovat monipuolinen valinta, kun etsitään kevyttä, mutta suorituskykyistä materiaalia tiivisteisiin, eristeisiin tai vaimentimiin. Niiden ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat ratkaisun moniin teollisuuden haasteisiin, tarjoten kestävyyttä ja suojaa erilaisissa sovelluksissa.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat täällä auttaakseen sinua löytämään juuri oikean sienikumilevyn projektisi tarpeisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme erityisvaatimuksia.

Ota yhteyttä ja tutustu, miten sienikumilevyvalikoimamme voi tukea sinua saavuttamaan projektisi tavoitteet. Helsingin Kumi Oy on luotettava kumppanisi, kun tarvitset korkealaatuista sienikumia teollisuuden sovelluksiin.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Siirry sivun alkuun