Butyylikumilevyt

Helsingin Kumi Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat butyylikumilevyt (IIR), jotka ovat tunnettuja erinomaisesta kaasutiiviydestään ja monipuolisista käyttöominaisuuksistaan. Näiden levyjen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisen valinnan vaativiin sovelluksiin, kuten kone- ja laitetiivisteisiin, joissa vaaditaan kestävyyttä korkeissa lämpötiloissa sekä hapettavissa olosuhteissa.

Ominaisuudet:

Laaja kemiallinen kestävyys: Butyylikumilevyt ovat kestäviä laimeita happoja ja emäksiä vastaan, tarjoten luotettavan suojan useissa kemiallisissa ympäristöissä.

Pitkäikäisyys: Erinomainen vanhenemis- ja otsoninkestävyys varmistavat pitkän käyttöiän vaativissakin olosuhteissa.

Monipuolinen käyttölämpötila-alue: Levyt soveltuvat käytettäväksi erittäin laajalla lämpötila-alueella, tarjoten joustavuutta sovelluksen mukaan.

Fyysiset ominaisuudet: Hyvä kulutuskestävyys ja kokoonpuristusarvo takaavat tuotteiden kestävyyden mekaanisessa rasituksessa.

Tiiviys: Alhainen ilman läpäisevyys ja erinomainen kaasujen läpäisemättömyys tekevät butyylikumilevyistä optimaalisen valinnan kaasutiiviiden sovellusten tarpeisiin.

Kemikaalien sietokyky: Levyt sietävät useimpia epäorgaanisia aineita sekä ovat kestäviä ketoneille ja matalamolekyylisten alkoholien vaikutukselle.

Butyylikumilevyt IIR ovat erinomainen valinta, kun tarvitaan luotettavaa materiaalia, joka kestää kovia olosuhteita ja tarjoaa pitkäaikaista suojaa. Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijatiimi auttaa mielellään löytämään juuri oikean ratkaisun teidän tarpeisiinne, olipa kyseessä sitten yksittäinen projekti tai jatkuva tarve teollisuuden sovelluksiin.

Tutustu tarkemmin Helsingin Kumi Oy:n butyylikumilevyihin ja ota yhteyttä, niin räätälöimme ratkaisun, joka vastaa juuri teidän vaatimuksiinne.

Näytetään ainoa tulos

Siirry sivun alkuun