Jäähallit

Kumimatot jäähalleihin ja kentille

Tilaa laadukkaat ja monipuoliset kumimatot nopealla toimitusajalla suoraan maahantuojalta!

Kumimatot jäähalleihin ja kentille

Kulutuskumilevy 16018

Kolikkomatto 1450

SBR-Kumilevy 16535

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

Ota yhteyttä!

Jäähallit

Jäähallien kumimatot ovat keskeinen osa jääurheilun infrastruktuuria, tarjoten turvallisuutta ja mukavuutta niin urheilijoille kuin yleisöllekin. Kumimattojen päätehtävä on suojata käyttäjiä liukastumiselta ja vähentää loukkaantumisriskiä jäällä liikuttaessa. Ne myös suojaavat itse jäähallin lattioita kulumiselta ja vaurioilta, jotka voivat syntyä luistimien ja muun raskaan välineistön käytöstä.

Helsingin Kumi Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman kumituotteita teollisuuden tarpeisiin. Yksi heidän erikoisaloistaan on jäähallit. Yritys tarjoaa kattavia ratkaisuja jäähalleille, aina materiaaleista suunnitteluun ja asennukseen.

Kumimattojen vaihdon tarve

Ajan myötä kumimatot kuluvat ja niiden pito-ominaisuudet heikkenevät, mikä lisää liukastumisvaaraa. Säännöllinen tarkastus ja tarvittaessa mattojen uusiminen on välttämätöntä turvallisuuden säilyttämiseksi. Lisäksi uudet matot voivat parantaa jäähallin esteettistä ilmettä ja näin ollen myös käyttäjien kokemusta.

Materiaalit

Helsingin Kumi Oy:llä on laaja valikoima kumimateriaaleja, jotka sopivat erilaisiin jäähalleihin. Materiaaleja valittaessa otetaan huomioon hallin käyttötarkoitus, olosuhteet ja budjetti. Yleisimpiä materiaaleja ovat:

  • EPDM-kumi: EPDM-kumi on erittäin kestävä ja joustava materiaali, joka sopii hyvin ulkokäyttöön. Se on myös kemikaalien ja UV-säteilyn kestävä.
  • SBR-kumi: SBR-kumi on edullisempi vaihtoehto EPDM-kumille, mutta se ei ole yhtä kestävä. Se sopii hyvin sisäkäyttöön ja jäähalleihin, joissa on alhainen liikenne.
  • PVC-kumi: PVC-kumi on kova ja jäykkä materiaali, joka sopii hyvin lattioihin ja seinämiin. Se on myös helppohoitoinen.

Suunnittelu ja asennus

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat auttavat sinua suunnittelemaan jäähalliisi sopivan ratkaisun. He ottavat huomioon kaikki tarpeesi ja budjettisi. .

Yhteenveto

Kumimattojen säännöllinen uusiminen jäähalleissa on tärkeää turvallisuuden ja toimivuuden kannalta. Helsingin Kumi Oy tarjoaa alalle erikoistunutta osaamista ja tuotteita, jotka täyttävät vaativatkin tarpeet, tekevät heistä luotettavan ja pätevän yhteistyökumppanin tässä tärkeässä tehtävässä.

Siirry sivun alkuun