Kumimatto: kestävä ja monikäyttöinen valinta eri tarkoituksiin – Helsingin Kumi

Kumimatto on erinomainen valinta, kun etsit kestävää ja monikäyttöistä suojaa teollisuustiloihin, varastoihin ja muille alueille. Helsingin Kumi Oy tarjoaa laajan valikoiman kumimattoja, jotka soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Tutustutaanpa tarkemmin, miksi kumimatto on suosittu valinta ja mitkä ovat sen tärkeimmät edut.

Kumimaton edut

 1. Kestävyys: Kumimatot ovat tunnettuja kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Ne kestävät hyvin kulutusta, iskuja ja jopa kemikaaleja, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativiin ympäristöihin.
 2. Helppo puhdistaa: Kumimatot ovat helppoja puhdistaa ja huoltaa. Ne eivät ime likaa tai kosteutta, mikä tekee niistä hygieenisen vaihtoehdon.
 3. Liukastumisenestokyky: Kumimaton pinta on luonnostaan liukastumisenestoinen, mikä parantaa turvallisuutta erityisesti märissä tai öljyisissä ympäristöissä.
 4. Äänieristys: Kumimatot tarjoavat hyvän äänieristyksen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan esimerkiksi teollisuushalleihin ja työpajoihin, joissa melutaso voi olla korkea.
 5. Ympäristöystävällisyys: Monet kumimatot on valmistettu kierrätetystä materiaalista (esim. vanhoista autonrenkaista), mikä tekee niistä ekologisen valinnan.

Kumimattojen käyttökohteet

  • Teollisuustilat: Teollisuustiloissa kumimatot kestävät hyvin kulutusta ja tarjoavat turvallisen työympäristön.
  • Varastot ja logistiikkakeskukset: Varastojen ja logistiikkakeskusten lattioille matto tarjoaa suojaa raskailta esineiltä ja kemikaaleilta.
  • Kuntosalit ja liikuntatilat: Kumimatot ovat suosittuja kuntosaleilla niiden hyvän iskunvaimennuksen ja äänieristyksen ansiosta.
  • Ampumaradat: “Luotikumina” käytettäessä estää vaarallisia kimmokkeita erilaisilla ampumaradoilla, esimerkiksi taulujen takana sekä sivuvalleissa.
  • Hevostallit: Kumimatto tuo turvaa eläimille, ehkäisten liukastumisia, helpottaen siivousta, ja samalla myös pitäen tallin lattiasta hohkaavan kylmyyden loitolla. 

Tutustu kumimattovalikoimaamme

Helsingin Kumi tarjoaa laajan valikoiman kumimattoja eri käyttötarkoituksiin. Voit tutustua tuotteisiimme alla olevien linkkien kautta:

Kumimatto on aina takuuvarma investointi, joka kestää aikaa ja kulutusta. Tutustu Helsingin Kumin kattavaan valikoimaan ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva matto. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet, jotka parantavat tilojesi turvallisuutta ja mukavuutta.

Yhteystiedot

Helsingin Kumi
Osoite: Henry Fordin katu 5 B
Puhelin: +358 9 6844 620
Sähköposti: myynti@helsinginkumi.fi

Helsingin Kumi – laatua ja kestävyyttä kumimatoissa!

Siirry sivun alkuun