Solukumilevyt

Solukumilevyt, EPDM + CR (Eteenipropyleenidieenimonomeeri + Kloropreenikumi)
Helsingin Kumi Oy tarjoaa korkealaatuisia solukumilevyjä, jotka on valmistettu EPDM:n (Eteeni-Propyleeni-Dieeni-Monomeri) ja CR:n (Kloropreenikumi) sekoituksesta. Tämä ainutlaatuinen materiaaliyhdistelmä yhdistää EPDM-kumin korkean säänkestävyyden, UV-säteilyn keston ja laajan lämpötila-alueen CR-kumin mekaaniseen kestävyyteen ja kemialliseen resistanssiin. Solukumilevyt, jotka hyödyntävät näiden materiaalien parhaita puolia, tarjoavat ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tiivistys-, eristys- ja vaimennussovelluksiin.
Ominaisuudet:

  • Erinomainen sään- ja UV-kestävyys: EPDM-komponentti tarjoaa solukumilevyille erinomaisen suojan sääolosuhteita ja UV-säteilyä vastaan, mikä takaa tuotteiden pitkän käyttöiän erityisesti ulkokäyttöön.
  • Laaja lämpötila-alue: Levyt säilyttävät mekaaniset ominaisuutensa ja joustavuutensa laajalla lämpötila-alueella, mikä tekee niistä soveltuvia käytettäväksi vaihtelevissa ympäristöissä.
  • Hyvä kemiallinen resistanssi: CR-komponentti lisää solukumilevyjen suojaa monia kemikaaleja, laimeita happoja ja emäksiä vastaan, mikä laajentaa levyjen käyttömahdollisuuksia.
  • Vedenkestävyys: Sekoitettu materiaali tarjoaa erinomaisen vedenkestävyyden, estäen kosteuden tunkeutumisen ja soveltuen vesitiiviisiin sovelluksiin.
  • Iskunvaimennus ja ääneneristys: Ilmatäytteinen solurakenne tarjoaa tehokasta iskunvaimennusta ja ääneneristystä, parantaen näin käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

EPDM + CR -solukumilevyt ovat monipuolinen valinta, kun tarvitaan materiaalia, joka yhdistää kestävyyden, tehokkaan suorituskyvyn ja monikäyttöisyyden. Ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi rakennusteollisuudessa, ajoneuvo- ja laivateollisuudessa sekä muilla teollisuudenaloilla, joissa vaaditaan luotettavaa suojaa ja suorituskykyä.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua valitsemaan juuri oikeat EPDM + CR -solukumilevyt projektiisi. Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät tiukimmatkin teollisuuden vaatimukset ja standardit.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n EPDM + CR -solukumilevyjen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme tukea sinua projektisi toteutuksessa. Luota meihin, kun etsit korkealaatuisia, kestäviä ja monikäyttöisiä solukumiratkaisuja.

Näytetään ainoa tulos

Siirry sivun alkuun