Solukumilevy EPDM/CR 6230

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: EPDM/CR
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Kovuus: 35°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -40° – +80°C.
  • Otsoninkestävyys: Erinomainen
  • Säänkestävyys: Erinomainen
  • Paksuudet: 2-50 mm
Tuotetunnus (SKU): 216 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Solukumilevy EPDM/CR 6230

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM/CR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore 00)35°±5° 
Ominaispaino (kg/m3)130 ±20 kg/m³ 
Käyttölämpötila (°C)-40 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)0,4 
Murtovenymä (%)150% 
Jäännöspuristuma (h/°C )18% 22h/23°C 
Veden imeytyminen (%)2% 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)2-50 mm 

Solukumilevy EPDM/CR

Solukumilevy EPDM/CR on innovatiivinen materiaali, joka yhdistää EPDM:n (etyleeni-propyleeni-dieenimonomeeri) ja CR:n (kloropreenikumi) parhaat ominaisuudet. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa erinomaisen sään ja kemikaalien kestävyyden sekä hyvän lämmön- ja ääneneristyskyvyn. Materiaali on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Ominaisuudet

Solukumilevy EPDM/CR tarjoaa erinomaisen kestävyyden UV-säteilylle, otsonille ja erilaisille kemikaaleille, mikä pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Sen solurakenne tarjoaa hyvän lämmöneristyskyvyn, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Lisäksi materiaali on vesitiivis ja säilyttää joustavuutensa laajalla lämpötila-alueella, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia.

Käyttökohteet

Solukumilevy EPDM/CR:n monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen materiaalin useisiin käyttötarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää eristeenä rakennusalalla, vedenkestävänä kerroksena vesirakentamisessa, sekä tiivisteiden ja värinänvaimentimien valmistuksessa teollisuudessa. Materiaali soveltuu myös ajoneuvojen ja elektroniikan komponenttien eristykseen, tarjoten suojaa sekä lämmöltä että melulta.

Asennus

Solukumilevy EPDM/CR on helppo asentaa ja muokata sopimaan erilaisiin kohteisiin. Sen leikkaaminen ja muotoilu onnistuu yksinkertaisilla työkaluilla, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen valinnan monenlaisiin projekteihin. Materiaali kiinnittyy hyvin useimpiin pintoja, ja se voidaan liimata, niitata tai ruuvata kiinni tarpeen mukaan.

Yhteenveto

Solukumilevy EPDM/CR on erinomainen valinta, kun tarvitaan kestävää, monipuolista ja ympäristöystävällistä materiaalia. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat ratkaisuja monenlaisiin haasteisiin, olipa kyse sitten eristyksestä, tiivistämisestä tai äänenvaimennuksesta. Helppo asennettavuus ja muokattavuus lisäävät sen arvoa monenlaisissa sovelluksissa ja projekteissa.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Solukumilevy EPDM/CR 6230 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun