Kumilevyt

Kumilevyt – ratkaisut suojaamiseen, tiivistämiseen ja vaimentamiseen

Helsingin Kumi Oy tarjoaa laajan valikoiman kumilevyjä, jotka ovat välttämättömiä materiaaleja monenlaisissa suojaamisen, tiivistämisen ja vaimentamisen sovelluksissa. Kumilevyt ovat perusta yksilöllisten kumituotteiden valmistukselle, jossa leikkaamomme jatkojalostaa levyt liimaamalla, leikkaamalla ja stanssaamalla asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kumilevyjen valikoimamme kattaa eri ominaisuuksilla varustetut tuotteet, jotka on suunniteltu vastaamaan monipuolisiin käyttötarpeisiin. Vertailtavien taulukkoarvojemme avulla autamme asiakkaitamme löytämään sopivan tuotteen, mukaan lukien:

Kovuus
Ominaispaino
Käyttölämpötila
Vetomurtolujuus
Murtovenymä
Jäännöspuristuma
Vanhenemisen kestävyys
Otsonin kestävyys
Öljyn kestävyys
Kemikaalien kestävyys
Kulutuksen kestävyys
UV-säteilyn kestävyys

Tuoteluettelomme on laadittu opastamaan asiakkaitamme sopivan tuotteen valinnassa. On tärkeää huomioida, että tuotteen käyttöolosuhteet voivat vaikuttaa merkittävästi sen käyttäytymiseen ja kestoon. Siksi suosittelemme aina konsultoimaan asiantuntijaamme erityisolosuhteissa käytettävien tuotteiden valinnassa.

Tiedot ja arvot tässä luettelossa perustuvat pitkäaikaisten kokeiden keskimääräisiin tuloksiin ja ovat suuntaa antavia. Emme voi taata, että luettelossa esitetyt tiedot soveltuvat sellaisenaan kaikkiin yksittäistapauksiin, mutta takaamme tuotteidemme laadun yleisten myyntiehtojemme mukaisesti.

Pidämme tuoteluettelomme tiedot ajan tasalla ja päivitämme niitä jatkuvasti. Pidätämme oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Helsingin Kumi Oy ei vastaa tuoteluettelon tietojen soveltumisesta kaikkiin yksittäistapauksiin eikä ole vastuussa mistään vahingosta, joka johtuu tuotteen virheellisestä valinnasta tai käytöstä.

Kun etsit ratkaisua suojaamiseen, tiivistämiseen tai vaimentamiseen, Helsingin Kumi Oy:n kumilevyt tarjoavat laadukkaan ja monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään juuri oikean kumilevyn tarpeisiisi.

Siirry sivun alkuun