Vitonkumilevy 97519

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: FPM
  • Käyttötarkoitus: Lämmönkestävä
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +220°C
  • Otsoninkestävyys: Erinomainen
  • Säänkestävyys: Erinomainen
  • Öljynkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Erinomainen
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1990000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vitonkumilevy 97519

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituslämmönkestävä 
KumilaatuFPM 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)70°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,90 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +220 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)150% min 
Jäännöspuristuma (h/°C )55% max. 22h/175°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)10% 72h/200°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-70% 72h/200°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)20° 72h/200°C 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
ÖljynkestävyysHyvä 
Kemikaalien kestävyysErinomainen 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1200/1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm 

Vitonkumilevy 97519

Vitonkumilevy 97519 on teollisuuden tarpeisiin suunniteltu huipputason materiaali, joka tarjoaa poikkeuksellisen kestävyyden ja suorituskyvyn vaativissa olosuhteissa. Kumilevy yhdistää erinomaisen kemikaalien kestävyyden, korkean lämpötilan sietokyvyn ja pitkän käyttöiän, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monille teollisuudenaloille.

Erinomainen kemiallinen kestävyys

Vitonkumilevy 97519 on suunniteltu kestämään laajaa kirjoa kemikaaleja, mukaan lukien öljyt, hapot, ja liuottimet. Sen ainutlaatuinen koostumus takaa, että se säilyttää ominaisuutensa ja suorituskykynsä myös äärimmäisissä kemiallisissa olosuhteissa, mikä tekee siitä välttämättömän materiaalin kemiallisessa teollisuudessa ja prosesseissa, joissa kemikaalien vastustuskyky on kriittistä.

Korkea Lämpötilan sietokyky

Vitonkumilevy 97519:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kyky sietää korkeita lämpötiloja. Materiaali kestää jatkuvaa altistusta lämpötiloille, jotka ylittävät monien muiden elastomeerien kestokyvyn. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan sovelluksiin, jotka vaativat lämpötilan kestävyyttä, kuten voimalaitoksissa, autoteollisuudessa ja ilmailuteollisuudessa.

Pidennetty käyttöikä

Vitonkumilevy 97519 on suunniteltu kestämään ja säilyttämään suorituskykynsä pitkään, tarjoten näin merkittäviä säästöjä ylläpito- ja korjauskustannuksissa. Sen kestävyys UV-säteilylle, otsonille ja muille ympäristötekijöille tarkoittaa, että se säilyttää joustavuutensa ja tiiveytensä pitkään, vähentäen tarvetta säännöllisille korvaaville toimenpiteille.

Monipuoliset kohteet

Vitonkumilevyn 97519 laajat käyttömahdollisuudet tekevät siitä arvokkaan materiaalin useilla teollisuudenaloilla. Se soveltuu erinomaisesti tiivisteiksi ja eristeiksi alueilla, joissa kemiallinen kestävyys ja lämpötilan sietokyky ovat kriittisiä. Lisäksi sitä käytetään ilmailu- ja autoteollisuudessa, petrokemian prosesseissa ja monissa muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yhteenveto

Vitonkumilevy 97519 edustaa huippuluokan materiaaliteknologiaa, joka tarjoaa ratkaisuja teollisuuden vaativimpiin haasteisiin. Sen poikkeukselliset ominaisuudet, kuten kemiallinen kestävyys, korkea lämpötilan sietokyky ja pitkä käyttöikä, tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin kohteisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Vitonkumilevy 97519 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun