Rihlamatot

Helsingin Kumi Oy tarjoaa korkealaatuisia rihlamattoja, jotka on valmistettu NBR:n (nitriliputyleenikumi) ja SBR:n (styreenibutadieenikumi) sekoituksesta. Tämä materiaaliyhdistelmä tarjoaa sekä NBR:n kemiallisen kestävyyden että SBR:n kulutuskestävyyden ja joustavuuden edut. Rihlamatot ovat ihanteellisia käytettäväksi alueilla, joissa tarvitaan sekä liukastumisen estoa että kestävyyttä kemikaaleille ja öljyille, kuten teollisuusympäristöissä, työpisteissä ja latausalueilla.

Ominaisuudet:

Liukastumisenesto: Rihlamaton uritettu pinta parantaa turvallisuutta tarjoamalla hyvän pidon ja vähentämällä liukastumisvaaraa.

Kemiallinen kestävyys: NBR-komponentti tarjoaa erinomaisen suojan öljyjä, rasvoja ja monia kemikaaleja vastaan.
Kulutuskestävyys: SBR-materiaali takaa maton pitkän käyttöiän ja kestävyyden kovassa käytössä.

Vesitiiviys: Rihlamatot estävät nesteiden pääsyn läpi, mikä tekee niistä sopivia käytettäväksi kosteissa olosuhteissa.

Monikäyttöisyys: Soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä, mukaan lukien teollisuustilat, varastot ja kaupalliset alueet.

Rihlamatot ovat erinomainen valinta, kun etsitään monipuolista lattiamateriaalia, joka yhdistää turvallisuuden, kestävyyden ja kemiallisen resistanssin. Ne ovat suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita ja tarjoamaan pitkäaikaista suojaa ja mukavuutta käyttäjille.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat auttavat mielellään valitsemaan sopivan rihlamaton projektiisi, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat erityistarpeitasi ja -vaatimuksiasi.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n rihlamattojen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme tukea sinua valitsemaan parhaan mahdollisen lattiaratkaisun teollisuus- tai kaupalliseen tilaasi. Meidän tavoitteenamme on tarjota kestäviä ja turvallisia mattoja, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Siirry sivun alkuun