Tallimatto SBR musta

  Tuotekuvaus
  • Puolipallomainen kuvio
  • Leveys 1800 mm
  • Paksuus 12 mm
  • Pituus 10 m
  • Kumilaatu: SBR
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Kovuus: 60°±5° Shore A
 
Tuotetunnus (SKU): 4841800 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tallimatto SBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4841800
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)60  
Rullakoot1800 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)12 mm 

Eläinmatto SBR musta

 

Tallimatto SBR musta

Tallimatto SBR Musta on suunniteltu tarjoamaan hevosille turvallinen ja mukava alusta talliympäristössä. Valmistettu styreeni-butadieenikumista (SBR), tämä matto yhdistää kestävyyden, joustavuuden ja helpon puhdistettavuuden, tehden siitä ihanteellisen valinnan hevostalleihin ja muihin eläinsuojatiloihin.

Ominaisuudet

Tallimatto on valmistettu korkealaatuisesta SBR-kumista, joka on tunnettu sen kulutuksenkestävyydestä ja kyvystä kestää vaihtelevia sääolosuhteita. Maton pinta on suunniteltu olemaan liukastumaton, mikä lisää eläinten turvallisuutta. Lisäksi SBR-kumin vedenkestävyys varmistaa, että matto pysyy kuivana ja hygieenisenä, mikä on erityisen tärkeää talliympäristössä.

Käyttökohteet

Musta tallimatto on monipuolinen ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti hevostallien lattiapinnoille, käytäville ja pesupaikoille. Sen iskunvaimennusominaisuudet tarjoavat hevosille mukavuutta ja suojaavat niiden niveleitä ja jänteitä. Matto on myös suosittu valinta eläinten kuljetusajoneuvoissa, tarjoten turvallisen ja mukavan matkustusympäristön.

Asennus

Tallimaton asennus on suoraviivaista ja se voidaan leikata sopivan kokoiseksi tilan mukaan. Matto asetetaan suoraan lattialle, ja sen painon ansiosta se pysyy paikoillaan ilman tarvetta lisäkiinnityksille. Puhdistus on helppoa, sillä matto on vedenkestävä ja kestää useimmat puhdistusaineet.

Yhteenveto

Tallimatto SBR Musta on erinomainen valinta hevostallien ja muiden eläinsuojien lattiapinnoille. Sen kestävyys, turvallisuus ja helppo huollettavuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun eläinten hyvinvoinnin ja mukavuuden takaamiseksi.Tämä matto on ihanteellinen valinta eläinten kulkureiteille ja lepoalueille, tarjoten pitkäaikaista kestävyyttä muuttuvissa ympäristön lämpötiloissa ympäri vuoden.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Tallimatto SBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun