Kumimatto 1400MMx2MMx10M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 2 mm
 • Pituus 10 m
 • Materiaali: SBR/NR, vahvikkeeton
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 
Tuotetunnus (SKU): 1010002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kumimatto 1400MMx2MMx10M

TuoteryhmäKumimatot
Tuotenumero1010002
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuSBR/NR, vahvikkeeton
VäriMusta
Kovuus (°Shore A)65°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1.5
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)4
Murtovenymä (%)250% min.
Jäännöspuristuma (h/°C )30% max. 22h/70°C
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±30% 70h/70°C
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-50% 70h/70°C
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±10° 70h/70°C
OtsoninkestävyysKohtalainen
SäänkestävyysKohtalainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysHyvä
Rullakoko1400 x 10000 mm
Paksuus (mm)2mm

Kumimatto 1400MMx2MMx10M

SBR-kumi, jonka paksuus on ainoastaan 2mm, tarjoaa joustavan ja kestävän ratkaisun laajaan valikoimaan sovelluksia. Tämän tuotteen mitat, 1400mm x 2mm x 10m, tekevät siitä ihanteellisen erilaisiin teollisiin, kaupallisiin ja kotitalouskäyttöön tarkoitettuihin projekteihin.

Ominaisuudet

Valmistettu styreeni-butadieenikumista (SBR), tämä kumimatto yhdistää hyvän kulutuksenkestävyyden ja joustavuuden. Sen ohut profiili mahdollistaa helpon käsittelyn ja asennuksen, samalla kun se tarjoaa suojaa ja iskunvaimennusta. 2mm paksu SBR-kumi on myös resistenssi vettä, useita kemikaaleja ja sään vaihteluita vastaan, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri ympäristöihin.

Käyttökohteet

Ohut SBR-kumi soveltuu erinomaisesti tiivisteeksi, iskunvaimennuselementiksi ja liukuestemattoihin teollisuudessa, kaupoissa ja kotona. Sitä voidaan käyttää myös vesitiiviiden kerrosten luomiseen, elektronisten laitteiden suojaukseen ja erilaisiin DIY-projekteihin. Sen ohuus tekee siitä ihanteellisen materiaalin, kun tarvitaan joustavuutta ilman suurta tilan käyttöä.

Asennus

Tämän SBR-kumin käsittely on helppoa sen ohuuden ja joustavuuden ansiosta. Se voidaan leikata sopivan kokoisiin palasiin tavallisilla leikkaustyökaluilla ja asentaa nopeasti liimaamalla tai mekaanisesti kiinnittämällä. Ohut kumi mukautuu helposti eri pintojen muotoihin, tarjoten joustavan ja tehokkaan ratkaisun moniin tarpeisiin.

Yhteenveto

Sbr kumi 1400MMx2MMx10M tarjoaa kevyen, joustavan ja kestävän ratkaisun laajaan kirjoon sovelluksia. Sen monipuoliset ominaisuudet, helppo asennettavuus ja ympäristöystävälliset näkökohdat tekevät siitä arvokkaan materiaalin sekä teollisuudessa että kotikäytössä. Ohut SBR-kumi on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan kestävyyttä ja joustavuutta pienessä koossa.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sbr kumi 1400MMx2MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun