Kumimatto Säle S4 1600MMx5,5MMx12,5M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1600 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 12,5 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521600 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1600MMx5,5MMx12,5M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521600
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1600 x 12500 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 1600MMx5,5MMx12,5M musta

Kumimatto S4, mitoiltaan 1600mm x 5,5mm x 12,5m ja väriltään musta, on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista kestävyyttä ja mukavuutta kuntoilutiloissa. Sen ainutlaatuinen koostumus ja mitat tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun vaativimpiinkin harjoitteluympäristöihin.

Ominaisuudet

Tämä kumimatto on valmistettu huippulaatuisesta kumista, joka tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja kulutuksenkestävyyden. 5,5mm paksuus varmistaa optimaalisen suojan lattioille ja laitteille, vähentäen melua ja parantaen harjoittelumukavuutta. Maton liukastumista estävä pinta lisää turvallisuutta ja sen vedenkestävä rakenne tekee puhdistuksesta helppoa.

Käyttökohteet

S4-kumimatto on monipuolinen valinta, joka soveltuu erityisesti ammattikuntosaleihin, ryhmäliikuntatiloihin ja painonnostoalueille. Se on ihanteellinen alusta niin vapaapainoharjoittelulle kuin kardio- ja voimailulaitteiden alle. Sen kestävyys tekee siitä myös sopivan valinnan kotikuntosaleihin ja muihin tiloihin, joissa kaivataan kestävää ja turvallista lattiapinnoitetta.

Asennus

Kumimatto S4 on helppo asentaa ja mukautuu vaivattomasti erilaisiin tilasuunnitelmiin. Se voidaan leikata tarkasti mittojen mukaan ja asettaa suoraan lattialle ilman erityistä kiinnitystä, pysyen tukevasti paikoillaan sen omasta painosta. Yksinkertainen puhdistus ja ylläpito varmistavat, että matto säilyttää laadukkaan ulkonäkönsä ja toiminnallisuutensa pitkään.

Yhteenveto

Kumimatto S4 tarjoaa kuntoilutiloille ylivoimaista kestävyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta. Sen optimoitu paksuus, kulutuksenkestävyys ja helppo ylläpito tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin, parantaen jokaisen harjoittelukokemusta kestävällä ja turvallisella alustalla.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 1600MMx5.5MMx12.5M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun