Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx30M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 2000 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 30 m
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4522005 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx30M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4522005
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot2000 x 30000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

 

Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx30M musta

Kumimatto Säle S4 2000mmx55mmx30m Musta on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista suojaa lattioille ja parantamaan työtilojen ergonomiaa. Sen mittavat mitat tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun suurten alueiden peittämiseen, kuten teollisuushalleissa, varastoissa ja myymälätiloissa. Tämä musta kumimatto ei ainoastaan suojaa lattiapintoja kulumiselta ja vahingoilta, vaan tarjoaa myös mukavuutta ja tukea seistessä pitkiä aikoja, mikä vähentää väsymystä ja lisää työtehokkuutta.

Kestävyys

Valmistettu korkealaatuisesta kumista, Säle S4 kumimatto kestää tehokkaasti rasitusta, painoa ja kemikaaleja. Sen pinta on suunniteltu ehkäisemään liukastumista, tarjoten turvallisen alustan märissä ja liukkaissa olosuhteissa. Maton kestävyys tekee siitä pitkäikäisen ratkaisun, joka säästää aikaa ja resursseja lattiapintojen ylläpidossa ja uusimisessa.

Asennus

Kumimatto on helppo asentaa ja mukauttaa erilaisiin tiloihin. Sen voi leikata sopiviin osiin tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa joustavan käytön eri kohteissa. Ylläpito on yhtä vaivatonta; matto on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan paikkoihin, joissa puhtaus on ensiarvoisen tärkeää.

Monipuolinen käyttötarkoitus

Tämän kumimaton monipuolisuus tekee siitä sopivan erilaisille toimialoille. Se on erinomainen valinta kaikenlaisiin tiloihin, jotka hyötyvät lisätyöstä ergonomiasta ja lattioiden suojauksesta, kuten teollisuuskeittiöihin, työpajoihin, myymälöihin ja julkisiin tiloihin. Sen neutraali musta väri sopii saumattomasti eri sisustustyyleihin ja ympäristöihin.

Yhteenveto

Kumimatto Säle S4 2000mmx55mmx30m Musta on laadukas, kestävä ja monikäyttöinen ratkaisu, joka parantaa työtilojen ergonomiaa ja suojaa lattioita. Sen helppo asennettavuus ja ylläpito, yhdistettynä liukastumista ehkäisevään pintaan, tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin käyttöympäristöihin. Tämä matto on kestävä investointi, joka lisää työpaikan turvallisuutta ja mukavuutta.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto säle S4 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun