Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx10M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 2000 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 10 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
Tuotetunnus (SKU): 4522000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx10M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4522000
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot2000 x 10000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx10M musta

Kumimatto S4, mitoiltaan 2000mm x 5,5mm x 10m ja väriltään musta, on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin kuntoilutilojen tarpeisiin. Sen laadukas rakenne ja optimaalinen paksuus tarjoavat kestävän ja turvallisen pohjan niin ammattikuntosaleille kuin kotikäyttöönkin.

Ominaisuudet

Valmistettu erittäin kestävästä kumista, S4-kumimatto tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja äänieristyksen, mikä on olennaista painavien painojen ja laitteiden käytössä. Sen 5,5mm paksuus ja tiheä rakenne tekevät matosta pitkäikäisen valinnan, joka kestää aktiivista käyttöä vuosien ajan. Lisäksi maton liukastumista estävä pinta takaa turvallisuuden harjoittelun aikana.

Käyttökohteet

S4-kumimatto on monipuolinen valinta, joka soveltuu niin ryhmäliikuntatiloihin, painonnostoalueille kuin kardiolaitteiden alustoiksikin. Sen laajuus mahdollistaa koko tilan kattavan asennuksen, luoden yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen kuntoilutilaan. Kotikäytössä matto tarjoaa samat edut, suojaten lattioita ja parantaen harjoittelun mukavuutta.

Asennus

Tämän kumimaton asentaminen on vaivatonta sen joustavuuden ja käsiteltävyyden ansiosta. Sen suuret mitat minimoinvat saumojen määrän, ja matto voidaan leikata tarkasti tilan mittojen mukaan. Puhdistaminen on yksinkertaista, ja sen kestävä pinta säilyttää hyvän ulkonäön pitkään.

Yhteenveto

Kumimatto S4 tarjoaa kuntoilutiloille ja kotisaleille kestävän, turvallisen ja ääntä vaimentavan ratkaisun. Sen korkea laatu, helppo asennettavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikkiin kuntoilutiloihin, jotka vaativat kestävyyttä, mukavuutta ja ammattimaista ilmettä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 2000MMx5,5MMx10M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun