Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx25M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1800 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 25 m
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521805 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx25M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521805
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1800 x 25000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx25M musta

Kumimatto Säle S4 1800mmx55mmx25m Musta on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, tarjoten luotettavan suojan lattiapinnoille. Tämä matto on valmistettu laadukkaasta kumista, joka takaa pitkän käyttöiän sekä korkean kestävyyden mekaanista kulutusta, kemikaaleja ja vettä vastaan. Mustan värinsä ja yksinkertaisen ulkoasunsa ansiosta se sopii saumattomasti erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin, tarjoten samalla tehokkaan suojan.

Turvallisuutta edistävä

Säle S4 kumimaton ergonominen suunnittelu tukee jalkojen ja selän hyvinvointia, mikä on erityisen tärkeää työntekijöille, jotka viettävät pitkiä aikoja seisoen. Matto vähentää jalkoihin ja alaselkään kohdistuvaa rasitusta, parantaen näin työtehokkuutta ja vähentäen työstä johtuvia terveysriskejä. Lisäksi sen liukastumista ehkäisevä pinta lisää työtilojen turvallisuutta, ehkäisten onnettomuuksia märissä ja liukkaissa olosuhteissa.

Helppo asentaa ja huoltaa

Kumimatto Säle S4 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja vaivattomaksi asentaa. Se voidaan leikata sopivan kokoiseksi ja muotoon erilaisiin tiloihin, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun eri käyttötarkoituksiin. Maton huolto on yksinkertaista; se on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella, mikä pitää työympäristön puhtaana ja hygieenisenä.

Monipuolinen käyttö

Tämä kumimatto soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten teollisuusalueille, varastoihin, myymälöihin ja julkisiin tiloihin. Sen kestävyys ja mukavuutta parantavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan paikkoihin, joissa lattioiden suojaus ja työntekijöiden ergonomia ovat ensisijaisen tärkeitä.

Yhteenveto

Kumimatto Säle S4 1800mmx55mmx25m Musta tarjoaa kestävän, turvallisen ja ergonomisen ratkaisun lattioiden suojaamiseen ja työympäristön parantamiseen. Sen helppo asennettavuus, huoltaminen ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä arvokkaan lisän mihin tahansa työtilaan. Valitsemalla tämän kumimaton investoit paitsi tilasi kestävyyteen ja turvallisuuteen, myös työntekijöiden hyvinvointiin ja ympäristön suojeluun.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx25M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun