Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx12,5M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1800 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 12,5 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521800 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx12,5M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521800
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1800 x 12500 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx12,5M musta

Kumimatto S4, mittasuhteillaan 1800mm x 5,5mm x 12,5m ja väriltään syvän musta, on suunniteltu vastaamaan suurten kuntoilutilojen ja ammattisalien vaativiin tarpeisiin. Sen laadukas rakenne ja optimaalinen paksuus tarjoavat kestävän ja turvallisen pohjan niin raskaaseen harjoitteluun kuin monipuoliseen kuntoiluunkin.

Ominaisuudet

Valmistettu korkealaatuisesta kumista, S4-kumimatto tarjoaa poikkeuksellisen kestävyyden kulutusta ja iskuja vastaan. Sen 5,5mm paksuus auttaa suojaamaan lattiaa raskaiden laitteiden ja painojen alla, samalla kun se tarjoaa miellyttävän alustan harjoitteluun. Maton liukastumista estävä pinta takaa turvallisuuden harjoittelun aikana, ja sen helppo puhdistettavuus helpottaa hygieenisten olosuhteiden ylläpitämistä.

Käyttökohteet

Tämä kumimatto on erinomainen valinta laajoihin kuntoilutiloihin, kuten ammattikuntosaleihin, ryhmäliikuntatiloihin ja monitoimihalleihin. Se tarjoaa vankan ja kestävän pinnan vapaapainoalueille, kardiolaitteiden alle ja monipuolisiin harjoitusalueisiin. Sen suuri koko mahdollistaa laajojen alueiden peittämisen yhtenäisellä ja turvallisella lattiapinnoitteella.

Asennus

S4-kumimaton asentaminen on suoraviivaista. Sen suuret mitat tekevät mahdolliseksi kattaa suuria alueita nopeasti ja tehokkaasti. Matto voidaan leikata tarkasti tilan mittojen mukaan, ja sen paino varmistaa, että se pysyy paikallaan ilman liiallista kiinnitystarvetta. Puhdistus ja ylläpito ovat yksinkertaisia, mikä tekee matosta helppohoitoisen valinnan aktiivisesti käytetyille kuntoilualueille.

Yhteenveto

Kumimatto S4 tarjoaa kuntoilutiloille korkealaatuisen, kestävän ja turvallisen lattiapinnoitteen. Sen suuri koko, erinomaiset tekniset ominaisuudet ja helppo ylläpito tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin suuriin kotisaleihinkin, parantaen turvallisuutta ja harjoittelukokemusta.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx12,5M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun