Kolikkomatto 1400MMx3MMx10M musta

Tuotekuvaus
  • Leveys 1400 mm
  • Paksuus 3 mm
  • Pituus 10 m
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Kuvion halkaisija: 23 mm
Tuotetunnus (SKU): 4931400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kolikkomatto 1400 musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 mm 

Kolikkomatto 1400 musta

Kuvion halkaisija 23 mm

Kolikkomatto 1400 musta

Kolikkomatto 1400 Musta on markkinoiden kestävimpiä ja monipuolisimpia lattiaratkaisuja. Sen valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat tuotteen pitkän käyttöiän. Matta on suunniteltu kestämään suurta kulutusta, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin julkisiin tiloihin kuin kotikäyttöönkin.

Monikäyttöisyys

Kolikkomatto ei ole vain käytännöllinen vaan myös tyylikäs valinta. Sen uniikki kolikkokuvio ei ainoastaan lisää pinnan kitkaa, parantaen näin turvallisuutta liukkailla alueilla, vaan tuo myös visuaalista näyttävyyttä tilaan kuin tilaan. Matta soveltuu erinomaisesti esimerkiksi autotalleihin, varastoihin, työpajoihin sekä erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten kouluihin ja kauppoihin.

Helppohoitoisuus

Yksi Kolikkomatto 1400 Mustan suurimmista eduista on sen helppohoitoisuus. Matta on suunniteltu siten, että se on helppo pitää puhtaana. Likaa ja kosteutta hylkivä pinta tekee päivittäisestä puhdistuksesta vaivatonta. Matta voidaan puhdistaa nopeasti imuroimalla tai pyyhkimällä märällä rätillä, jolloin se näyttää jälleen uudelta.

Asennus

Toinen merkittävä etu on maton helppo asennus. Kolikkomatto 1400 Musta on suunniteltu niin, että se on nopea ja helppo asentaa mihin tahansa tilaan ilman erityisiä työkaluja tai asennustaitoja. Sen voi leikata sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi terävillä saksilla tai mattoveitsellä, mikä tekee siitä erittäin joustavan erilaisten tilojen tarpeisiin.

Yhteenveto

Kokonaisuudessaan Kolikkomatto 1400 Musta on erinomainen valinta, kun etsit kestävää, monikäyttöistä ja helppohoitoista lattiaratkaisua. Sen ainutlaatuinen design, ympäristöystävällisyys ja asennuksen helppous tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Valitsemalla Kolikkomaton saat tilaasi paitsi käytännöllisyyttä myös tyylikkyyttä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kolikkomatto 1400 musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun