Kumimatto Kolikko 1400MMx3MMx10M Harmaa

Tuotekuvaus
  • Kolikkokuvio
  • Leveys 1400 mm
  • Paksuus 3 mm
  • Pituus 10 m
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Harmaa
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Kuvion halkaisija: 23 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4951400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Kolikko 1400MMx3MMx10M harmaa

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4951400
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriHarmaa 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana3 mm 

Kolikkomatto 1400 harmaa

Kuvion halkaisija 23 mm

Kumimatto kolikko 1400MMx3MMx10M harmaa

Kumimatto Kolikko 1400 Harmaa tarjoaa erinomaisen ratkaisun niin kotien, toimistojen kuin teollisuustilojenkin lattioiden suojaukseen ja viimeistelyyn. Sen valmistuksessa on käytetty korkealaatuista kumia, joka takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden kovassakin käytössä. Harmaa väri ja klassinen kolikkokuviointi tarjoavat tyylikkään ulkonäön, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Liukastumisen estävä pinta

Yksi kumimaton merkittävimmistä eduista on sen liukastumista estävä pinta. Kolikkokuvio ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös lisää merkittävästi maton pitoa, mikä tekee siitä turvallisen valinnan alueille, joilla liukastumisvaara on suuri. Tämä tekee matosta erityisen sopivan vaihtoehdon esimerkiksi keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja muille märille tai liukkaille alueille.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää

Kumimatto Kolikko 1400 Harmaan puhdistaminen on vaivatonta. Sen pinta hylkii likaa ja nesteitä, mikä helpottaa ylläpitoa ja pidentää maton käyttöikää. Säännöllinen imurointi tai nihkeällä rätillä pyyhkiminen riittää pitämään maton puhtaana ja hyvännäköisenä.

Asennus

Tämän kumimaton asentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Se voidaan leikata sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi tavallisilla työkaluilla, kuten mattoveitsellä tai saksilla, ja asettaa paikoilleen ilman liimaa tai erikoiskiinnikkeitä. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun kiireisille kotitalouksille tai yrityksille, jotka haluavat nopean ja helpon lattianpäivityksen.

Yhteenveto

Kumimatto Kolikko 1400 Harmaa on täydellinen valinta, kun etsit lattiamattoa, joka yhdistää tyylikkyyden, kestävyyden ja toiminnallisuuden. Sen liukastumista estävä pinta, helppo puhdistettavuus ja nopea asennus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kotiin, toimistoon kuin teollisuustiloihinkin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto kolikko 1400MMx3MMx10M harmaa on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun