Kumimatto kolikko 1450MMx3,2MMx10M harmaa

Tuotekuvaus
  • Kolikkokuvio
  • Leveys 1450 mm
  • Paksuus 3,2 mm
  • Pituus 10 m
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Harmaa
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3,2 mm
  • Kuvion halkaisija: 28 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4951450 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kumimatto Kolikko 1450MMx3,2MMx10M harmaa

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4951450
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriHarmaa 
Rullakoko1450 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana3,2 mm 

Kolikkomatto 1450 harmaa

Kuvion halkaisija 28 mm

Kolikkomatto 1450mm x 3,2mm x 10m Harmaa

Kumimatto kolikko 1450MM Harmaa on suunniteltu vastaamaan korkeita vaatimuksia kestävyyden ja monikäyttöisyyden suhteen. Sen valmistuksessa käytetään vain parhaita materiaaleja, jotka takaavat maton pitkän käyttöiän ja hyvän vastustuskyvyn kulumista vastaan. Harmaan värinsä ja ainutlaatuisen kolikkokuviointinsa ansiosta tämä matto ei ainoastaan suojaa lattioitasi, vaan myös parantaa tilan ulkonäköä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

Kolikkomaton pinta on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista pitoa, mikä vähentää liukastumisen riskiä. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan paikkoihin, joissa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, kuten työpajoihin, teollisuuslattioille, varastoihin ja julkisiin tiloihin. Lisäksi matto tarjoaa miellyttävän alustan seisoa ja kävellä, mikä lisää käyttömukavuutta.

Helppo asentaa ja ylläpitää

Tämän kolikkomaton asennus on nopeaa ja helppoa. Se voidaan leikata mukautumaan mihin tahansa tilaan ja asettaa paikoilleen ilman erikoistyökaluja tai liimaa. Ylläpito on yhtä vaivatonta: matto on helppo pitää puhtaana imuroimalla tai pyyhkimällä märällä rievulla, mikä säilyttää sen hyvännäköisenä pitkään.

Monipuolinen soveltuvuus

Kolikkomatto 1450mm x 32mm x 10m Harmaa sopii erinomaisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ympäristöihin. Sen estetiikka ja toiminnallisuus tekevät siitä sopivan valinnan niin kotiin, toimistoon kuin teollisuustiloihinkin. Matto on erityisen hyödyllinen alueilla, joilla vaaditaan lisäturvallisuutta ja kestävyyttä.

Yhteenveto

Kolikkomatto 1450mm x 32mm x 10m Harmaa yhdistää käytännöllisyyden ja estetiikan. Sen kestävyys, helppo asennettavuus ja ylläpito sekä monikäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Lisäämällä turvallisuutta ja mukavuutta käyttöalueilleen tämä matto on loistava sijoitus niin kotiin kuin ammattikäyttöönkin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto kolikko 1450MM on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun