Kumimatto Säle S4 1200MMx5,5MMx5M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1200 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 5 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
Tuotetunnus (SKU): 4521255 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1200MMx5,5MMx5M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521255
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1200 x 5000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Sälematto 1200MMx5.5MMx5M musta

Salematto on suunniteltu tarjoamaan kestävää suojaa ja mukavuutta erilaisiin tiloihin. Sen mitat ovat 1200mm x 5,5mm x 5m, ja se on valmistettu mustasta, laadukkaasta materiaalista. Tämä mattoratkaisu on ihanteellinen niin teollisuus-, kaupallisiin kuin kodinkin käyttökohteisiin, tarjoten pitkäikäisen ja kestävän pinnan.

Materiaalin laatu ja kestävyys

Salematto on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja vastustuskyvyn kulutusta vastaan. Matto kestää hyvin sekä fyysistä rasitusta että sääolosuhteiden vaihteluita, mikä tekee siitä sopivan valinnan myös ulkokäyttöön. Sen pinta on suunniteltu niin, että se kestää kovaa kulutusta ilman, että sen ulkonäkö tai toiminnallisuus kärsii.

Mukavuus

Salematon pinta on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito, vähentäen liukastumisen riskiä märissä tai liukkaissa olosuhteissa. Tämä tekee matosta turvallisen valinnan esimerkiksi keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin, joissa lattian märkyys on yleistä. Lisäksi maton materiaali on joustava, mikä lisää mukavuutta ja vähentää jalkojen ja selän rasitusta pitkäkestoisessa seiso- tai kävelytyössä.

Käyttökohteet

Salematon monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen ratkaisun laajaan kirjoon käyttökohteita. Sen voi asentaa helposti niin uusiin kuin olemassa oleviinkin tiloihin, leikata tarvittaessa sopivan kokoiseksi, ja se sopii käytettäväksi monenlaisilla lattiatyypeillä. Matto on erinomainen valinta esimerkiksi työpajojen, varastojen, kauppojen, toimistojen ja kodin eri tilojen lattiapäällysteeksi.

Yhteenveto

Yhteenvetona Salematto tarjoaa kestävän, turvallisen ja monipuolisen ratkaisun lattioiden suojaukseen ja mukavuuden lisäämiseen. Sen laadukas materiaali, helppohoitoisuus ja soveltuvuus useisiin käyttökohteisiin tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sälematto 1200MMx5.5MMx5M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun