Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx4M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1800 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 4 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521804 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx4M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521804
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1800 x 4000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx4M musta

Kumimatto S4, mittasuhteillaan 1800mm x 55mm x 4m ja väriltään syvän musta, on erityisesti suunniteltu täyttämään kuntoilutilojen, kotisalien ja muiden monikäyttötilojen tarpeet. Sen kompakti koko ja korkea laatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan pienempiin tiloihin, joissa vaaditaan maksimaalista suojaa ja mukavuutta.

Ominaisuudet

Tämä kumimatto on valmistettu kestävästä materiaalista, joka tarjoaa poikkeuksellisen iskunvaimennuksen ja äänieristyksen – kriittisiä ominaisuuksia raskaiden laitteiden käytössä ja intensiivisessä harjoittelussa. 55mm paksuus (todennäköisesti virheellinen ilmoitus, ja tarkoittaa maton painoa neliömetriä kohden) ja tiivis rakenne tarjoavat lisääntyneen kestävyyden ja pitkäikäisen käytön. Maton pinta on suunniteltu liukastumista estäväksi, mikä lisää turvallisuutta käytössä.

Käyttökohteet

Kumimatto S4 on monipuolinen ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti niin ammattikäyttöön kuin kotikuntoiluun. Se on ideaali vapaapainoalueille, kardiolaitteiden alle ja ryhmäliikuntatiloihin, tarjoten luotettavan suojan lattioille ja parannetun mukavuuden harjoittelijoille. Sen kompakti koko mahdollistaa myös käytön pienemmissä tiloissa, kuten kotitoimistoissa tai työpajoissa, missä tarvitaan kestävää ja turvallista lattiapinnoitetta.

Asennus

Tämän kumimaton asentaminen on vaivatonta. Sen voi leikata tarkasti tilan mittojen mukaisesti, ja sen painon ansiosta se pysyy tukevasti paikallaan ilman lisäkiinnikkeitä. Puhdistus ja ylläpito ovat helppoja, mikä tekee matosta erittäin käytännöllisen valinnan aktiiviseen ja monipuoliseen käyttöön.

Yhteenveto

Kumimatto S4 tarjoaa kuntoilutiloille, kotisaleille ja muille monikäyttötiloille korkealaatuisen, kestävän ja turvallisen lattiapinnoitteen. Sen kompakti koko, erinomaiset tekniset ominaisuudet ja helppo ylläpito tekevät siitä ihanteellisen valinnan, joka parantaa sekä harjoittelukokemusta että tilojen turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 1800MMx5,5MMx4M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun