Kolikkomatto 1450MMx3,2MMx10M musta

Tuotekuvaus
  • Leveys: 1450 mm
  • Paksuus: 3,2 mm
  • Pituus: 10 m
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1450 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3,2 mm
  • Kuvion halkaisija: 28 mm
Tuotetunnus (SKU): 4931450 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kolikkomatto 1450 musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1450 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3,2 mm 

Kolikkomatto 1450 musta

Kuvion halkaisija 28 mm

Kolikkomatto 1450 musta

Kolikkomatto edustaa huippuluokan lattiaratkaisuja, jotka yhdistävät laadun, kestävyyden ja käytännöllisyyden. Tämä matto on valmistettu vain parhaista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden ja vastustuskyvyn päivittäiselle kulumiselle. Erityisesti suunniteltu kestämään raskasta käyttöä, se on ihanteellinen valinta niin teollisuusympäristöihin kuin kotikäyttöönkin.

Toiminnallinen

1450-mallin uniikki kolikkomainen kuviointi ei ainoastaan lisää lattian estetiikkaa vaan myös parantaa turvallisuutta tarjoamalla lisäpitoa. Tämän ansiosta matto sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa liukastumisen riski on suurempi. Musta väri lisää sen universaalia sopivuutta erilaisiin sisustustyyleihin, tehden siitä monipuolisen valinnan moneen ympäristöön.

Helppo ylläpitää

Kolikkomatto 1450 Mustan huoltaminen on erittäin helppoa kiitos sen likaa hylkivän pinnan. Normaali imurointi tai märkä pyyhintä riittää pitämään maton puhtaana ja hyvännäköisenä pitkään. Tämä tekee matosta ihanteellisen valinnan alueille, jotka vaativat säännöllistä ja helppoa puhdistusta.

AsennusYksi suurimmista eduista on sen nopea ja vaivaton asennettavuus. Kolikkomatto 1450 Musta voidaan leikata mukautumaan minkä tahansa tilan mittoihin, ja se on helppo asentaa ilman erikoistyökaluja tai -taitoja. Tämä tekee siitä käytännöllisen ratkaisun monenlaisiin tiloihin ja projekteihin.

Yhteenveto

Kolikkomatto 1450 Musta on ylivoimainen valinta, kun etsit lattiamattoa, joka yhdistää kestävyyden, monipuolisen käytettävyyden ja esteettisen viehätyksen. Sen helppo huoltaminen, asennuksen vaivattomuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin kohteisiin, tarjoten pitkäaikaisen ratkaisun lattioiden suojaamiseen ja koristeluun.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kolikkomatto 1450 musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun