Sälematto S4 NBR musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Materiaali: NBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1200/1400/1800 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 5 mm
Tuotetunnus (SKU): 45614 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sälematto S4 NBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR 
VäriMusta 
Rullakoot1200/1400/1800 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)5 mm 

Sälematto S4 NBR musta

Sälematto S4 NBR musta

Sälematto S4 NBR Musta on suunniteltu parantamaan työpisteiden ergonomiaa ja tarjoamaan kestävää suojaa lattiapinnoille. Valmistettu korkealaatuisesta NBR-kumista, tämä matto yhdistää kestävyyden, mukavuuden ja liukastumisen eston ainutlaatuisella tavalla. Musta väri ja minimalistinen design tekevät siitä sopivan lisän mihin tahansa työympäristöön, parantaen työskentelyn tehokkuutta ja turvallisuutta.

Turvallisuus ja mukavuus

Sälematto S4 on erityisesti suunniteltu vähentämään jalkojen ja selän rasitusta pitkäkestoisen seisonnan aikana. Sen ergonominen rakenne edistää verenkiertoa ja vähentää väsymystä, mikä mahdollistaa tuottavamman työpäivän. Lisäksi maton pinta on käsitelty liukastumista estävällä materiaalilla, mikä lisää turvallisuutta märissä ja liukkaissa olosuhteissa.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää

NBR-kumin ansiosta Sälematto on erittäin helppo pitää puhtaana. Sen likaa ja nesteitä hylkivä pinta tekee puhdistuksesta nopeaa ja vaivatonta, jolloin matto pysyy hygieenisenä ja estää bakteerien kasvun. Tämä tekee matosta ihanteellisen valinnan elintarviketeollisuuteen, sairaaloihin ja muihin paikkoihin, joissa puhtaus on ensiarvoisen tärkeää.

Monipuolinen käyttö

Sälematto S4 NBR Mustan kestävyys ja ergonomiset ominaisuudet tekevät siitä sopivan erilaisiin käyttöympäristöihin. Se on ihanteellinen ratkaisu teollisuustiloihin, keittiöihin, myymälöihin ja muihin paikkoihin, joissa työntekijät viettävät pitkiä aikoja seisoen. Maton voi helposti leikata sopivaan kokoon, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen eri tilojen tarpeisiin.

Yhteenveto

Sälematto S4 NBR Musta tarjoaa täydellisen yhdistelmän ergonomiaa, turvallisuutta ja kestävyyttä. Sen helppo puhdistettavuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin käyttökohteisiin, parantaen työskentelyn mukavuutta ja tehokkuutta. Tämä matto on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä, tarjoten samalla parannetun työergonomian ja turvallisuuden työpisteissä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sälematto S4 NBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun