Sälematto S4 SBR musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1200/1400/1600/1800/2000 x 10000 - 20000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 5,5 mm
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sälematto S4 SBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1200/1400/1600/1800/2000 x 10000 - 20000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Sälematto S4 SBR musta

Sälematto S4 SBR Musta on suunniteltu vastaamaan modernin työympäristön tarpeita, tarjoten kestävää suojaa lattioille ja lisäten mukavuutta työskentelyalueella. Valmistettu laadukkaasta SBR (styreeni-butadieenikumi) -materiaalista, tämä matto yhdistää kestävyyden, joustavuuden ja liukastumisen ehkäisyn, tehdessään siitä ihanteellisen ratkaisun teollisuuskeittiöihin, työpajoihin ja myymälöihin. Sen musta väri ja minimalistinen muotoilu sopivat saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Työskentelyn ergonomiaa

Sälematto S4 on suunniteltu erityisesti vähentämään jalkojen ja selän rasitusta pitkäaikaisen seisomisen aikana, parantaen työskentelyn ergonomiaa ja edistäen työntekijöiden hyvinvointia. Maton pinta vaimentaa askelia, mikä vähentää väsymystä ja parantaa keskittymiskykyä työpäivän aikana.

Helppo ylläpito ja puhdistus

Tämän maton huoltaminen on yksinkertaista ja vaivatonta, kiitos SBR-kumin likaa ja vettä hylkivien ominaisuuksien. Se on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella, mikä ylläpitää työympäristön siisteyttä ja hygieniaa. Tämä ominaisuus tekee matosta erinomaisen valinnan paikkoihin, joissa puhtaus on ensisijaisen tärkeää.

Joustavuus ja monikäyttöisyys

Sälematto S4 SBR Mustan suunnittelu mahdollistaa sen leikkaamisen ja mukauttamisen eri tilojen ja käyttötarkoitusten mukaan, lisäten sen joustavuutta ja monikäyttöisyyttä. Matto soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, mukaan lukien raskaan liikenteen alueet, joissa vaaditaan kestävyyttä ja turvallisuutta.

Yhteenveto

Sälematto S4 SBR Musta on kestävä, ergonominen ja monikäyttöinen ratkaisu, joka tarjoaa lisämukavuutta ja suojaa lattiapinnoille. Sen helppo ylläpito, joustavuus ja ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin työympäristöihin. Tämä matto ei ainoastaan paranna työtilojen turvallisuutta ja ergonomiaa, vaan myös edistää kestävää kehitystä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sälematto S4 SBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun