Ruutumatto SBR harmaa

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Harmaa
  • Rullakoot: 1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3,5 mm
Tuotetunnus (SKU): 4651 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ruutumatto SBR harmaa

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriHarmaa
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3,5 mm 

Ruutumatto SBR harmaa

Ruutumatto SBR harmaa

Ruutumatto SBR Harmaa tarjoaa kestävän ja taloudellisen ratkaisun lattioiden suojaukseen ja viihtyvyyden lisäämiseen. Maton valmistuksessa käytetty SBR (styreeni-butadieenikumi) on tunnettu kestävyydestään ja joustavuudestaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin teollisuusalueille, julkisiin tiloihin kuin kotiinkin. Harmaa väri ja elegantti ruutukuvio lisäävät visuaalista viehätystä samalla kun suojaavat lattiaa kulumiselta ja vahingoilta.

Liukastumisen ehkäisy ja turvallisuus

Ruutumatto SBR Harmaan pinta on suunniteltu estämään liukastumista, mikä lisää turvallisuutta erityisesti märillä ja liukkailla pinnoilla. Maton kuvioitu pinta tarjoaa lisäpitoa, vähentäen onnettomuuksien riskiä työpaikoilla, kaupoissa ja kodeissa. Tämä ominaisuus tekee matosta arvokkaan lisän alueille, joilla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Helppokäyttöisyys ja ylläpito

SBR-kumin ansiosta ruutumatto on erittäin helppo pitää puhtaana ja ylläpitää. Se kestää hyvin vettä, likaa ja useita kemikaaleja, joten se voidaan nopeasti ja helposti puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella. Tämä tekee matosta ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa hygienia on tärkeää ja jossa lattioita tarvitsee puhdistaa säännöllisesti.

Mukautettavuus ja monipuolinen käyttö

Ruutumatto SBR Harmaa on erittäin mukautettavissa ja voidaan leikata haluttuun kokoon ja muotoon, mikä mahdollistaa sen käytön monenlaisissa tiloissa ja käyttötarkoituksissa. Olipa kyseessä sitten työpajan lattian suojauksesta, käytävän mattona toimimisesta tai kodin eteisen likamattona, tämä matto tarjoaa kestävän ja tyylikkään ratkaisun.

Ympäristöystävällinen valinta

SBR-kumi on kestävä materiaali, joka tarjoaa pitkän käyttöiän, mikä vähentää tarvetta jatkuvalle uusimiselle ja lisää tuotteen ympäristöystävällisyyttä. Valitsemalla Ruutumatto SBR Harmaan teet ympäristötietoisen valinnan, joka tukee kestävää kehitystä.

Yhteenveto

Ruutumatto SBR Harmaa on monipuolinen, kestävä ja taloudellinen lattiaratkaisu, joka tarjoaa turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Sen moderni ulkonäkö, yhdistettynä sen monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin ja helppoon ylläpitoon, tekevät siitä erinomaisen valinnan niin teollisuuteen, julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Ruutumatto SBR harmaa on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun