Rengasmatto 2350 NBR

  • Kumilaatu: NBR
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1000 x 1500 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 23 mm
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rengasmatto 2350 NBR

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR 
VäriMusta 
Rullakoot1000 x 1500 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)23 mm 
Rengasmatto 2350 NBR
Rengasmatto 2350 NBR

Maton avoin pohjarakenne ja pohjassa olevat nystyrät sallivat veden valumisen esteettä.

Kennokumimatto NBR

Kennokumimatto NBR on teollisuuden tarpeisiin suunniteltu lattiamatto, joka yhdistää NBR-kumin (nitrilibutadieenikumi) erinomaiset ominaisuudet kestävään ja turvalliseen ratkaisuun. Tämä matto tarjoaa erinomaisen kestävyyden öljyille, kemikaaleille ja muille teollisuusnesteille, tehden siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin käyttökohteisiin.

Ominaisuudet

Kennokumimatto NBR on valmistettu korkealaatuisesta nitrilikumista, joka tarjoaa poikkeuksellisen resistanssin öljyjä ja useita kemikaaleja vastaan. Sen kennomainen rakenne tarjoaa lisämukavuutta ja vähentää väsymystä seisomatyössä, parantaen työympäristön ergonomiaa. Maton pinta on suunniteltu liukastumista estäväksi, mikä lisää turvallisuutta kosteissa ja liukkaissa olosuhteissa.

Käyttökohteet

Kennokumimatto NBR soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuuden työpisteissä, joissa työntekijät altistuvat öljyille ja kemikaaleille. Se on myös ihanteellinen valinta varastoihin, tuotantolaitoksiin ja korjaamoille, missä lattian kestävyys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Matto soveltuu myös ulkokäyttöön, tarjoten kestävän ja turvallisen pinnan erilaisiin sääolosuhteisiin.

Asennus

Kennokumimatto NBR on helppo asentaa ja muokata sopimaan erilaisiin tiloihin. Sen leikkaaminen ja muotoilu onnistuvat yksinkertaisilla työkaluilla, ja matto voidaan asettaa suoraan lattialle ilman tarvetta erityisille kiinnitysmenetelmille. Puhdistus on helppoa, ja matto säilyttää ominaisuutensa myös intensiivisessä käytössä.

Yhteenveto

Kennokumimatto NBR tarjoaa teollisuuden tarpeisiin kestävän, turvallisen ja ergonomisen ratkaisun. Sen erinomaiset kemikaalinkestävät ominaisuudet, liukastumista estävä pinta ja kennomainen rakenne tekevät siitä arvokkaan lisän mihin tahansa työympäristöön.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kennokumimatto NBR on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun