Kumimatto Säle S4 1900MMx5,5MMx10M musta

Tuotekuvaus
  • Kuvio: Säle/leveärihla
  • Leveys 1900 mm
  • Paksuus 5,5 mm
  • Pituus 10 m
  • Materiaali: SBR
  • Säleen leveys: 12 mm
  • Uran leveys: 8 mm
 
Tuotetunnus (SKU): 4521900 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kumimatto Säle S4 1900MMx5,5MMx10M

TuoteryhmäKumimatot 
Tuotenumero4521900
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1900 x 10000 mm
Paksuus vahvikkeettomana5,5 mm 

Sälematto S4 SBR musta

Säleen leveys 12 mm, uran leveys 8 mm

Kumimatto Säle S4 1900MMx5.5MMx10M musta

Kumimatto S4 on suunniteltu tarjoamaan kestävää ja mukavaa alustaa kaikenlaiseen kuntoiluun. Sen mittavat mitat, 1900mm x 55mm x 10m, ja syvä musta väri tekevät siitä ihanteellisen valinnan kuntoilutiloihin, jotka vaativat korkealaatuista ja pitkäikäistä lattiapinnoitetta.

Ominaisuudet

Tämä kumimatto on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka tarjoaa poikkeuksellista iskunvaimennusta ja äänieristystä, mikä on olennaista erityisesti painonnostossa ja muissa intensiivisissä harjoituksissa. Maton 55mm paksuus viittaa todennäköisesti painoon neliömetriä kohden, mikä osoittaa sen tiheyden ja kestävyyden. Maton liukastumista estävä pinta lisää turvallisuutta, ja sen helppohoitoinen materiaali takaa hygieeniset harjoitteluolosuhteet.

Käyttökohteet

S4-kumimatto on suunniteltu monipuoliseen käyttöön ammattikuntosaleilla, ryhmäliikuntatiloissa ja kotikuntosaleissa. Se sopii erinomaisesti alueille, joilla käytetään raskaita painoja, sekä tiloihin, joissa kaivataan vähämeluisaa harjoitteluympäristöä. Sen kestävyys tekee siitä myös ihanteellisen valinnan muihin tiloihin, kuten työpajoihin tai varastoihin.

Asennus

Kumimaton asentaminen on suoraviivaista sen joustavan rakenteen ansiosta. Matto voidaan leikata tarvittaessa sopimaan tarkasti erilaisiin tiloihin, ja sen suuret mitat mahdollistavat yhtenäisen lattiapinnan luomisen minimaalisilla saumoilla. Maton hoito on helppoa, ja se kestää tehokkaasti päivittäistä käyttöä ja puhdistusta.

Yhteenveto

Kumimatto S4 tarjoaa kuntoilutiloille korkealaatuisen, kestävän ja turvallisen lattiapinnoitteen. Sen erinomaiset iskunvaimennus- ja äänieristysominaisuudet sekä helppo asennettavuus ja ylläpito tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin kotisalillekin, tarjoten mukavan ja turvallisen ympäristön kaikenlaiseen harjoitteluun.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kumimatto Säle S4 1900MMx5.5MMx10M musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun