Ruutumatot

Helsingin Kumi Oy esittelee kestävät ja monikäyttöiset ruutumatot, jotka on valmistettu NBR:n (nitriliputyleenikumi) ja SBR:n (styreenibutadieenikumi) sekoituksesta. Tämän yhdistelmän ansiosta matot yhdistävät NBR-kumin kemiallisen kestävyyden öljyjä ja rasvoja vastaan sekä SBR-kumin erinomaisen kulutuskestävyyden ja joustavuuden. Ruutumattojen ainutlaatuinen ruutukuvioitu pinta ei ainoastaan lisää tilojen visuaalista ilmettä, vaan myös parantaa turvallisuutta tarjoamalla luistamattoman pinnan erilaisiin käyttöympäristöihin.

Ominaisuudet:

Luistamaton pinta: Ruutukuvioitu pinta tarjoaa erinomaisen pidon, vähentäen liukastumisriskiä märissä ja kuivissa olosuhteissa.

Kemiallinen kestävyys:
NBR-komponentti suojaa mattoa öljyiltä, rasvoilta ja monilta kemikaaleilta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuuden käyttöön.

Kulutuskestävyys ja joustavuus:
SBR-kumi takaa maton pitkän käyttöiän ja kestävyyden kovassa käytössä, säilyttäen samalla joustavuutensa.

Helppo puhdistettavuus: Matot on helppo pitää puhtaina, mikä ylläpitää tilojen siisteyttä ja hygieniaa.

Monikäyttöisyys: Ruutumatot soveltuvat käytettäviksi laajasti erilaisissa tiloissa, kuten teollisuuslattioilla, varastoissa, työpajoissa ja julkisissa tiloissa.

Ruutumatot ovat optimaalinen valinta, kun tarvitaan kestävää, kemiallisesti kestävää ja esteettisesti miellyttävää lattiamateriaalia. Ne tarjoavat turvallisen ja kestävän ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin, parantaen työympäristön turvallisuutta ja ulkonäköä.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri oikeat ruutumatot tarpeisiisi. Meidän laaja valikoimamme ja räätälöidyt ratkaisumme takaavat, että löydät täydellisen tuotteen, joka vastaa niin toiminnallisia kuin visuaalisia vaatimuksiasi.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n ruutumattojen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa sinua valitsemaan parhaan mahdollisen lattiaratkaisun. Tarjoamme kestäviä ja turvallisia mattoja, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit ja vaatimukset.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Siirry sivun alkuun