Ruutumatto SBR musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3,5 mm
Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ruutumatto SBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3,5 mm 

Ruutumatto SBR musta

Ruutumatto SBR musta

Ruutumatto SBR Musta on ihanteellinen valinta kestävään ja monikäyttöiseen lattiasuojaan. Valmistettu SBR (styreeni-butadieenikumi) -materiaalista, tämä matto tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja joustavuuden, tehden siitä sopivan vaihtoehdon teollisuustiloihin, kaupallisiin tiloihin sekä kotikäyttöön. Mustan värinsä ja hienostuneen ruutukuvionsa ansiosta se lisää tilaan tyylikkyyttä samalla kun suojaa lattioita kulumiselta.

Turvallisuutta jokaiseen askeleeseen

Ruutumatto SBR Mustan pinta on suunniteltu lisäämään pitoa ja ehkäisemään liukastumista, mikä tekee siitä turvallisen valinnan märkiin ja liukkaisiin tiloihin. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä työpajoissa, varastoissa ja muissa tiloissa, joissa onnettomuuksien riski on suurempi. Maton tarjoama lisäturvallisuus auttaa ehkäisemään liukastumisesta johtuvia vammoja, mikä tekee työympäristöstä turvallisemman.

Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys

Tämän maton huoltaminen on vaivatonta sen SBR-materiaalin ansiosta, joka hylkii likaa ja vettä. Puhdistus on yksinkertaista ja nopeaa, minkä ansiosta matto säilyttää uudenveroisuutensa pitkään ilman erityistä huolenpitoa. Kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta Ruutumatto on taloudellinen valinta pitkällä aikavälillä.

Soveltuu monenlaisiin tiloihin

Ruutumatto SBR Mustan monipuolisuus tekee siitä sopivan valinnan monenlaisiin käyttöympäristöihin. Sen moderni ja neutraali ulkonäkö soveltuu niin kotien eteisiin, kauppojen lattioille kuin teollisuusalueidenkin käytäville. Lisäksi maton voi leikata sopivan kokoiseksi erilaisiin tiloihin, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia.

Yhteenveto

Ruutumatto SBR Musta yhdistää kestävyyden, turvallisuuden, helppohoitoisuuden ja tyylikkään ulkonäön tarjoten monikäyttöisen lattiasuojan erilaisiin tiloihin. Sen ympäristöystävälliset ominaisuudet ja taloudellisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kotiin, toimistoon kuin teollisuuteenkin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Ruutumatto SBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun