Kapearihlainen matto S5 SBR harmaa

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Harmaa
  • Rullakoot: 1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Rihlan leveys: 1 mm
  • Uran leveys: 2 mm
Tuotetunnus (SKU): 4231 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kapearihlainen matto S5 SBR harmaa

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriHarmaa 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 mm

Kapearihlainen matto S5 SBR harmaa

Rihlan leveys 1 mm, uran leveys 2 mm

Rihlamatto S5 SBR harmaa

Rihlamatto S5 SBR, sävyssä tyylikäs harmaa, tarjoaa sekä visuaalisen että toiminnallisen ratkaisun erilaisiin tiloihin. Valmistettu SBR (styreeni-butadieenikumi) -materiaalista, tämä matto yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden, tarjoten monipuolisen lattiapäällysteen vaihtoehdon niin teollisuuteen, kaupallisiin tiloihin kuin kotiinkin.

Kestävyys ja Materiaalin ominaisuudet

SBR-kumi on tunnettu vahvuudestaan ja kestävyydestään, mikä tekee Rihlamatto S5:stä erinomaisen valinnan alueille, joilla on korkea liikenne tai joihin kohdistuu paljon kulutusta. Harmaa rihlamatto kestää hyvin mekaanista rasitusta sekä sään vaihteluita, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Turvallisuus ja mukavuus

Maton rihlattu pinta tarjoaa lisäturvallisuutta, parantaen pitoa ja ehkäisten liukastumista. Tämä on erityisen tärkeää alueilla, jotka voivat olla alttiita kosteudelle tai liukkaille aineille. Lisäksi SBR-kumin joustavuus tuo mukavuutta pitkäkestoisessa seisomatyössä, vähentäen jalkojen ja selän rasitusta.

Monikäyttöisyys

Rihlamatto S5 on suunniteltu monikäyttöiseksi, ja se sopii erinomaisesti erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Sen moderni harmaa väri ja tyylikäs rihlattu pinta tekevät siitä sopivan valinnan niin toimistoihin, kauppoihin, teollisuusalueille kuin kotienkin lattioille. Matto on helppo leikata ja muokata sopimaan tarkalleen haluttuun tilaan, mikä lisää sen käytännöllisyyttä.

Helppo huolto ja pitkäikäisyys

Rihlamatto S5 on helppo pitää puhtaana ja ylläpitää, vaatien vain säännöllistä imurointia ja tarvittaessa märkäpuhdistusta. SBR-kumin kestävyys tarkoittaa, että matto säilyttää hyvän ulkonäkönsä ja toiminnallisuutensa pitkään, tarjoten kustannustehokkaan ja pitkäikäisen lattiapäällysteratkaisun.

Yhteenveto

Rihlamatto S5 SBR harmaassa sävyssä tarjoaa kestävän, turvallisen ja tyylikkään lattiapäällystevaihtoehdon monenlaisiin tiloihin. Sen materiaalin kestävyys, monikäyttöisyys ja helppohoitoisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin kodin lattiapäällysteeksi. Tämä matto yhdistää käytännöllisyyden ja estetiikan, tarjoten pitkäikäisen ja visuaalisesti miellyttävän ratkaisun lattian suojaukseen ja sisustukseen.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Rihlamatto S5 SBR harmaa on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun