Leveärihlainen matto S7 NBR

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Materiaali: NBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 3x1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Rihlan leveys: 5 mm
  • Uran leveys: 4 mm
Tuotetunnus (SKU): 433 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Leveärihlainen matto S7 NBR

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR 
VäriMusta 
Rullakoot3x1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 mm 

Leveärihlainen matto S7 NBR

Rihlan leveys 5 mm, uran leveys 4 mm

Leveärihlainen matto S7 NBR

Leveärihlainen Matto S7 NBR tarjoaa erinomaisen ratkaisun tiloihin, jotka vaativat kestävää ja samalla mukavaa lattiapäällystettä. NBR (nitrile butadiene rubber) materiaalinsa ansiosta tämä matto on erityisen kestävä öljyjä ja kemikaaleja vastaan, tehden siitä ihanteellisen valinnan teollisuusympäristöihin, työpajoihin sekä muihin haastaviin olosuhteisiin.

Kestävyys ja materiaalin ominaisuudet

NBR-kumi, josta Leveärihlainen Matto S7 on valmistettu, on tunnettu erinomaisesta kestävyydestään ja joustavuudestaan. Tämä materiaali tarjoaa suojan monenlaisia kemikaaleja ja öljyjä vastaan, mikä pidentää maton käyttöikää merkittävästi. Lisäksi matto kestää hyvin kulutusta ja repeämiä, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon alueille, joilla on paljon liikennettä.

Turvallisuus ja mukavuus

Leveärihlaisen Maton S7 NBR pinta tarjoaa erinomaisen pidon, mikä vähentää liukastumisen riskiä työpisteissä ja muilla liikennealueilla. Maton ergonominen muotoilu ja materiaalin joustavuus lisäävät mukavuutta, vähentäen jalkojen ja selän rasitusta pitkäaikaisessa seisomatyössä. Tämä tekee matosta erityisen sopivan valinnan työpisteille, joissa työntekijät viettävät paljon aikaa seisaallaan.

Monikäyttöisyys

Leveärihlainen Matto S7 soveltuu käytettäväksi laajassa kirjossa erilaisia tiloja, mukaan lukien teollisuuslattiat, työpajat, varastot ja kaupalliset keittiöt. Sen monipuolisuus mahdollistaa käytön myös kodin vaativissa olosuhteissa, kuten autotalleissa ja työtiloissa. Maton voi leikata ja muokata helposti sopimaan eri tilojen mittoihin ja muotoihin.

Helppo huolto ja pitkäikäisyys

Leveärihlainen Matto S7 on suunniteltu olemaan helppohoitoinen. Sen puhdistaminen on yksinkertaista, ja se kestää useimpia puhdistusaineita ja -menetelmiä, mukaan lukien vedellä pesemisen. NBR-kumin kestävyys varmistaa, että matto säilyttää toiminnallisuutensa ja ulkonäkönsä pitkään, tarjoten näin kustannustehokkaan ja pitkäikäisen ratkaisun lattiapäällysteeksi.

Yhteenveto

Leveärihlainen Matto S7 NBR yhdistää kestävyyden, turvallisuuden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla. Sen suunnittelu ja materiaalivalinta tekevät siitä sopivan valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin, alkaen teollisuusympäristöistä kotikäyttöön. Maton helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekevät siitä kustannustehokkaan valinnan kaikkiin tiloihin, missä lattian kestävyys ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Leveärihlainen matto S7 NBR on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun