Nitriilikumilevy 35035

Tuotekuvaus</strong>
  • Kumilaatu: NBR/SBR
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Kovuus: 50°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +90°C
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Kohtalainen</li>
  • Kulutuksen
  • kestävyys: Kohtalainen
Tuotetunnus (SKU): 1335002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nitriilikumilevy 35035

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)50°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,45 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +90 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200 % min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysHyvä 
Kemikaalien kestävyysKohtalainen 
Kulutuksen kestävyysKohtalainen 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)2,3,4,5 mm 

Nitriilikumi 35035

Nitriilikumi 35035 on huipputason elastomeerimateriaali, joka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaativia tarpeita. Se tarjoaa erinomaisen kemiallisen resistanssin, erityisesti öljyjä ja rasvoja vastaan, minkä lisäksi se kestää hyvin kulutusta ja repimistä. Nitriilikumi on ihanteellinen materiaali käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja luotettavuutta.

Öljyn- ja kemikaalinkestävyys

Nitriilikumi 35035 erottuu erityisesti sen kyvystä kestää erilaisia öljyjä, rasvoja ja monia kemikaaleja. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuudenaloille, joissa materiaalit altistuvat näille yhdisteille säännöllisesti. Sen korkea nitriilipitoisuus takaa, että materiaali säilyttää ominaisuutensa ja integriteettinsä, tarjoten pitkäaikaista suojaa ja luotettavuutta.

Kulutuksen ja repimisen kestävyys

Nitriilikumi 35035 on suunniteltu kestämään voimakasta kulutusta ja repimistä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan korkean rasituksen kohteisiin. Olipa kyse sitten teollisuuslattioista, kuljetushihnoista tai tiivisteistä, tämä materiaali tarjoaa erinomaisen kestävyyden, pidentäen tuotteiden käyttöikää ja vähentäen huollon tarvetta.

Lämpötilan sietokyky

Nitriilikumi 35035 pystyy sietämään laajoja lämpötilavaihteluita, säilyttäen suorituskykynsä sekä matalissa että korkeissa lämpötiloissa. Tämä tekee siitä sopivan materiaalin sovelluksiin, joissa lämpötila voi vaihdella merkittävästi, kuten moottorien tiivisteissä ja ilmastointijärjestelmissä.

Käyttökohteet

Nitriilikumin 35035 monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan materiaalin laajaan kirjoon sovelluksia. Se on erityisen suosittu autoteollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä koneenrakennuksessa, missä sen kestävyys öljyille ja kemikaaleille on olennainen. Lisäksi sitä käytetään laajalti tiivisteinä, O-renkaissa ja erilaisissa suojissa, jotka vaativat erityistä kestävyyttä ja luotettavuutta.

Yhteenveto

Nitriilikumi 35035 on erinomainen valinta teollisuuden tarpeisiin, yhdistäen öljyn- ja kemikaalinkestävyyden, kulutuksen ja repimisen kestävyyden sekä lämpötilan sietokyvyn. Sen käyttö monenlaisissa sovelluksissa todistaa materiaalin monipuolisuutta ja luotettavuutta.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Nitriilikumilevy 35035 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun