Nitriilikumilevy 36535

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: NBR/SBR
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +90°C
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Kohtalainen
  • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
Tuotetunnus (SKU): 1330000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Nitriilikumilevy 36535

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)70°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +90 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysHyvä 
Kemikaalien kestävyysKohtalainen 
Kulutuksen kestävyysKohtalainen 
Rullakoot1400 x 5000/10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-30 mm 
Paksuudet vahvikkeelliset (mm)1-10 mm 

Nitriilikumi 36535

Nitriilikumi 36535 edustaa modernia elastomeeriteknologiaa, joka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden korkeimpia vaatimuksia. Tämä erityislaatuinen nitriilikumiseos tarjoaa ylivoimaista kestävyyttä öljyille, rasvoille ja monille kemikaaleille, tehden siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen materiaalin käytettäväksi laajasti eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien öljy- ja kaasuteollisuus, autoteollisuus sekä koneenrakennus.

Öljyn- ja kemikaalinkestävyys

Nitriilikumi 36535 on suunniteltu tarjoamaan erinomainen kestävyys öljyjä, rasvoja ja laajaa valikoimaa kemikaaleja vastaan. Sen ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa sen, että materiaali säilyttää fysikaaliset ominaisuutensa ja toiminnallisuutensa äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuussovelluksiin, joissa altistuminen näille aineille on jatkuvaa.

Kulutuksenkestävyys

Nitriilikumi 36535 on kehitetty kestämään voimakasta kulutusta, mikä pidentää sen käyttöikää merkittävästi verrattuna perinteisiin kumimateriaaleihin. Sen korkea kulutuksenkestävyys tekee siitä ihanteellisen valinnan alueille, joissa materiaalin on kestettävä jatkuvaa hankausta ja mekaanista rasitusta, kuten kuljetushihnoissa, tiivisteissä ja suojakalvoissa.

Lämpötilan Sietokyky

Lisäksi nitriilikumi 36535 osoittaa erinomaista lämpötilan sietokykyä, säilyttäen ominaisuutensa ja suorituskykynsä sekä matalissa että korkeissa lämpötiloissa. Tämä ominaisuus laajentaa sen käyttömahdollisuuksia entisestään, sallien sen käytön sovelluksissa, joissa lämpötilaolosuhteet voivat vaihdella suuresti.

Käyttökohteet

Nitriilikumin 36535 laaja-alainen kestävyys tekee siitä erinomaisen valinnan monille teollisuudenaloille. Autoteollisuudessa se soveltuu erinomaisesti öljyn- ja polttoaineenkestäviin osiin, kun taas öljy- ja kaasuteollisuudessa se on välttämätön valinta tiivisteille ja letkuille, jotka altistuvat kemikaaleille. Lisäksi se on suosittu valinta koneenrakennuksessa ja muissa sovelluksissa, jotka vaativat materiaalin korkeaa mekaanista kestävyyttä ja kemikaalinkestävyyttä.

Yhteenveto

Nitriilikumi 36535 on teollisuuden monipuolinen työhevonen, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä öljyille, rasvoille ja kemikaaleille. Sen kulutuksenkestävyys, lämpötilan sietokyky ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä arvokkaan materiaalin monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Nitriilikumi 36535 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun