Leveärihlainen matto S7 SBR

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 3x1400 x 12000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Rihlan leveys: 5 mm
  • Uran leveys: 4 mm
Tuotetunnus (SKU): 4331 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Leveärihlainen matto S7 SBR

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot3x1400 x 12000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 mm

Leveärihlainen matto S7 SBR

Rihlan leveys 5 mm, uran leveys 4 mm

Leveärihlainen matto S7 SBR

Leveärihlainen Matto S7 SBR on tehty vastaamaan korkeita vaatimuksia lattiapäällysteen kestävyydessä, turvallisuudessa ja mukavuudessa. Valmistettu laadukkaasta SBR (styreeni-butadieenikumi) -materiaalista, tämä matto yhdistää joustavuuden ja kestävyyden tarjoten luotettavan ratkaisun monenlaisiin käyttöympäristöihin. Sen leveärihlainen pinta lisää pitoa ja turvallisuutta, tehden siitä ihanteellisen valinnan niin teollisuusalueille, työpisteille kuin kodin käyttöönkin.

Kestävyys ja materiaalin ominaisuudet

SBR-kumi on tunnettu kestävästä rakenteestaan, joka tarjoaa erinomaisen suojan mekaanista kulumista vastaan. Leveärihlainen Matto S7 on suunniteltu kestämään raskasta liikennettä ja jatkuvaa käyttöä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan teollisuuslattioiden, varastojen ja muiden korkean kulutuksen alueiden suojaukseen. Lisäksi se kestää hyvin UV-säteilyä ja sään vaihteluita, mikä pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

Turvallisuus ja mukavuus

Maton leveä rihlaus parantaa merkittävästi lattian pitoa, vähentäen liukastumisriskiä märissä ja öljyisissä olosuhteissa. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä teollisuusympäristöissä ja työpajoissa, missä turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi SBR-kumin joustavuus tarjoaa mukavuutta ja vähentää jalkojen ja selän rasitusta, mikä on hyödyllistä työntekijöille, jotka viettävät paljon aikaa seisaallaan.

Monipuoliset käyttökohteet

Leveärihlainen Matto S7 SBR soveltuu käytettäväksi monenlaisissa tiloissa, kuten teollisuushalleissa, kaupallisissa tiloissa, työpajoissa ja jopa kotitalouksissa. Sen universaali muotoilu ja kestävä materiaali tekevät siitä monikäyttöisen valinnan, joka sopii eri tilojen tarpeisiin ja sisustustyyleihin.

Helppo huolto ja ympäristöystävällisyys

Tämän maton ylläpito on helppoa; se voidaan puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella, mikä ylläpitää sen hyvää kuntoa pitkään. SBR-kumin pitkäikäisyys ja kestävyys tekevät siitä myös ympäristöystävällisen valinnan, sillä se vähentää tarvetta jatkuvalle uusien materiaalien tuotannolle ja käytölle.

Yhteenveto

Leveärihlainen Matto S7 SBR tarjoaa kestävän, turvallisen ja monikäyttöisen lattiapäällysteratkaisun. Sen laadukas SBR-kumi kestää vaativissakin olosuhteissa, tarjoten erinomaisen suojan ja mukavuuden. Maton monipuolisuus ja helppo huolto tekevät siitä ihanteellisen valinnan laajaan kirjoon sovelluksia, yhdistäen käytännöllisyyden ja kestävyyden monenlaisissa ympäristöissä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilaatta 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun